مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست گلستان گفت:کارشناسان یکی از راه‌های احیای خلیج را لایروبی کانال‌های منتهی به آن اعلام کردند که تصمیماتی هم برای اجرایی شدن این پیشنهاد‌ها گرفته شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،محمدرضا کنعانی مدیرکل حفاظت محیط‌زیست گلستان با اشاره به وضعیت فعلی خلیج گرگان و راهکار‌هایی که برای نجات آن مطرح است، اظهارداشت: آنچه شرایط خلیج را تحت تأثیر جدی قرار داده و اثر نوسانات آبی آن را تشدید کرده کاهش آب شیرین از حوزه بالادست، توسعه آبزی‌پروری، کشاورزی و سایر فعالیت‌های مشابه است.

وی با بیان اینکه کیفیت آب خلیج کاهش یافته است، گفت: گسترش سکونت‌گاه‌های شهری و روستایی و ورود پساب‌ها و فاضلاب‌ها تأثیر منفی بر کیفیت آب خلیج گرگان گذاشت.


بیشتر بخوانید:


کنعانی با بیان اینکه محیط زیست دغدغه احیای خلیج گرگان را دارد، افزود: دلیلی وجود ندارد که محیط‌ زیست با نجات خلیج مخالف باشد یا در احیای آن تعلل کند. با بررسی‌های انجام شده، کارشناسان یکی از راه‌های احیای خلیج را لایروبی کانال‌های منتهی به آن اعلام کردند که تصمیماتی هم برای اجرایی شدن این پیشنهاد‌ها گرفته شد.

وی درباره تعلل محیط‌زیست برای انجام مطالعات و اجرای راهکار‌های عملی نجات خلیج گرگان گفت: سازمان حفاظت محیط زیست هم نقطه‌نظر‌های کارشناسی دارد. تراز آب در خلیج بالاتر از دریا است و اقدامات باید به گونه‌ای انجام شود که همان مقدار آبی هم که در خلیج وجود دارد، تخلیه نشود.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست گلستان اظهارداشت: در کارگروه ساماندهی سواحل، لایروبی کانال آشوراده برای احیای خلیج و ایجاد مسیر تردد از خلیج به دریا به تصویب رسید.

وی تأکید کرد: مشاور طرح باید به صورت رسمی تضمین لازم را بدهد که با لایروبی مشکل خلیج گرگان رفع خواهد شد. در کنار این موضوعات تأمین حق‌آبه تالاب و خلیج از حوزه آبخیز بالادست و کاهش ورودی آلاینده‌ها نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/پ

لایروبی خلیج گرگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.