به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان ، فرهاد قلینژاد صبح سهشنبه در دومین جلسه کمیته محیط زیست و توسعه پایدار شورای شهر بوشهر اظهار داشت: متاسفانه در زمینه رفتار با اکوسیستم دریایی و سواحل بندری بوشهر با مشکلاتی روبه رو هستیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر خاطرنشان کرد: فاضلاب شهری به طور مستقیم به دریا ریخته میشود و از همین رو استاندار بوشهر نیز کارگروهی در این زمنیه تشکیل داده است.
وی ادامه داد: اولین درخواست تشکیل کمیته محیط زیست از طرف شورای شهر بوشهر بود که به دنبال این هدف بوده ایم که به طور ویژه به مسائل محیط زیست شهری و برنامه ریزی توسعه پایدار شهری بپردازیم.
قلینژاد افزود: مسائل مهمی مانند محیط زیست انسانی، اکولوژی، مدیریت پسماندهای شهری، خانگی، عفونی به همراه توجه ویژه به قوانینی مانند قانون هوای پاک، حمل و نقل شهری، فضای سبز، کمربند سبز، افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل، افزایش سرانه فضای سبز، آموزش زیست محیطی شهروندان و مباحثی درباب سواحل و اکوسیستمهای دریایی شهر بوشهر که به طور بی واسطهای در فضای زیست شهری شهروندان بوشهری قابل مشاهده است.
وی همچنین درباره طرحهای آموزشی و ترویجی مشارکت شهروندان در زمینهای محیط زیست شهری افزود: طرح محله پاک را طراحی و تدوین نموده ایم و برنامه ریزیهای آن انجام گرفته تا به آموزش چهره به چهره مسائل زیست محیطی به شهروندان پرداخته خواهد شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: طرح آپارتمان سبز و مدیریت سبز سازمانهای دولتی و محیط یاران سبز دانش آموزی نیز به عنوان طرحهای دیگر آموزشی مدنظر داریم که در سال جاری اجرا کنیم.
سید نورالدین امیری؛ شهردار بوشهر نیز مباحث محیط زیست اجتماعی در شهر اشاره کرد و از شهروندان خواست که نسبت به مسئولیتهای اجتماعی خود در زمینه حفظ محیط زیست شهری حساسیت بیشتری داشته باشند.
ابوذر دهدار رئیس شورای شهر بوشهر نیز به موضوع شناگاهها و آلودگی آنها و همچنین وجود انشعابات آبهای خاکستری و رها کردن آن در کانالها اشاره کرد و خواستار رفع مشکلات این حوزه شد.
اکبر توسلی به اهمیت وجود پیامهای زیست محیطی در سطح شهر اشاره کرد و ضرورت این موضوع را یادآور شد.
عبدالخالق برزگرزاده نیز به اهمیت گسترش مباحث زیست محیطی در میان شهروندان اشاره کرد.
انتها ی پیام/ف