علی شهری رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت فضای آموزشی استان تهران برای مهر ۹۸ اظهار کرد: به دلیل مهاجرت بی رویه به حاشیه شهر جمعیت در این مناطق افزایش پیدا کرده است در نتیجه در تامین فضای آموزشی هم دچار مشکل شدهایم.
وی ادامه داد: به دنبال حل این مشکل جلسهای با حضور رئیس نوسازی مدارس برگزار کردیم و بنا شد تا کارگروهی برای بهبود شرایط این مناطق تشکیل شود و ردیف بودجهای خاص به آن اختصاص دهیم.
شهری با اشاره به اینکه اکنون با حد استاندارد تامین فضای آموزشی که ۸/۳۲ متر مربع است که با آن فاصله داریم، گفت: اکنون میانگین فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز ۴/۲ متر مربع در نظر گرفته شده است که حدود نصف استاندارد موجود در اسناد بالادستی است.
بیشتر بخوانید:فعالیت ۷۰ پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسر در شهر تهران + فهرست مراکز
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران ادامه داد: تراکم دانش آموزی بر اساس استانداردها به ازای هر کلاس درس ۲۴ نفر باید باشد، اما در استان تهران ۳۲ نفر است و در مواردی به ۴۰ نفر هم میرسد.
وی با بیان اینکه شهر قدس و بهارستان بیشترین تراکم دانش آموزی را دارند، اظهار کرد:، اما با وجود این شرایط تمهیداتی برای تامین فضای آموزشی در این مناطق و دیگر شهرهای استان در نظر گرفتیم.
شهری همچنین از آماده سازی ۵۵ پروژه جدید در قالب ۶۰۰ کلاس درس خبر داد و گفت: بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت این فضاهای آموزشی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام /