فتاحی گفت: مشکل اصلی در قاچاق گوشی با اطلاعات پاسپورت مربوط به واردات است که هنوز نتوانسته تقاضای بازار را پوشش دهد و همین امر فضا را برای چنین سوءاستفادههایی باز میکند اما این به معنای دور زدن طرح رجیستری نیست.
حمید فتاحی معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل و رئیس هیئتمدیره شرکت ارتباطات زیرساخت در گفتوگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص این مشکل که به تازگی در فضای مجازی به ویژه اینستاگرام برخی از افراد سودجو به منظور دور زدن طرح رجیستری، با پرداخت مبلغی اقدام به اخذ شماره گذرنامه کاربران میکنند تا گوشیهایی را که به صورت قاچاق وارد کنند، گفت: سامانه ثبت تلفن همراه (رجیستری) مو لای درزش نمیرود و این مشکل مربوط به سامانه مذکور نیست. در واقع چون این امکان فراهم شده است که افراد بتوانند یک بار در سال در مسافرتهای خارج از کشور با خود یک گوشی وارد کشور و آن را ثبت کنند و با توجه به اینکه بسیاری از مسافران هیچ تلفن همراهی با خود نمیآورند، همین امر سبب شده است عدهای سودجو از فضای ایجاد شده سوءاستفاده کنند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به پیام سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خطاب به مردم مبنی بر قرار ندادن اطلاعات شخصیشان در اختیار دیگران بیان کرد: افراد با در اختیار قرار دادن اطلاعات شخصی خود به دیگران در واقع حق خود برای استفاده از تسهیلات و فرصتها را از دست میدهند و این ضعف سامانه رجیستری نیست.
وی افزود: مشکل اصلی مربوط به واردات است که هنوز نتوانسته تقاضای بازار را پوشش دهد و همین امر فضا را برای چنین سوءاستفادههایی باز گذاشته است اما باز هم این به معنای دور زدن طرح رجیستری نیست.
فتاحی در پایان خاطر نشان کرد: مسئله مطرح شده ضعف سامانه نیست و مربوط به وزارت ارتباطات نیست، بلکه مربوط به چرخه معیوبی است که در این فرآیند در جریان است؛ مردم نباید به این طریق خود را از حق قانونیشان محروم کنند.
انتهای پیام/