حسام عقبایی نایب رئیس اول املاک استان تهران در گفتوگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه در سال ۷۴ تا ۹۴ قیمت مسکن حدود ۱۰۴ برابر شد، گفت: علی رغم آنکه از سال ۹۴ رکود تورمی وجود داشت، اما باز هم قیمتهای مسکن به صورت طبیعی در حال افزایش بود.
وی ادامه داد: در سال ۹۷ بیش از ۱۰۰ درصد قیمت مسکن افزایش یافت و آمارها نشان داد که قدرت خرید عموم مردم به ویژه دهکهای ضعیف جامعه بسیار کاهش یافت به طوری که رکود عمیق و سنگینی بر بازار مسکن حاکم شد.
نایب رئیس اول املاک استان تهران بیان کرد: یکی از راههای تولید و عرضه مسکن آن است که دولت زیر ساختهای لازم را مهیا کند؛ یکی از این زیر ساختها ارائه تسهیلات بانکی است.
عقبایی با بیان اینکه پرداخت نکردن تسهیلات خود زمینه ساز کاهش قیمت مسکن نمیشود، گفت: هم اکنون شرایط به گونهای شده است که بازار مسکن ظرفیت افزایش قیمت مجدد را ندارد به همین دلیل در صورتی که تسهیلات بیشتر شود قیمت مسکن تغییر چندانی نمیکند.
بیشتر بخوانید: فعالیت ۹ کارخانه تولید شیشه ساختمانی در کشور/ سالانه حدود ۴۰ درصد از تولیدات صادر میشود
وی با اشاره به اینکه باید ۴۰ درصد از قیمت مسکن در شهرهای مختلف به ویژه تهران از طریق تسهیلات پرداخت شود گفت: باید این تسهیلات تا ۹۰ درصد از قیمت مسکن هم برسد؛ ولی به دلیل آنکه شرایط در چنین وضعیت اقتصادی نامتعادل است اگر بتوانیم ۴۰ درصد از قیمت مسکن را از طریق تسهیلات پرداخت کنیم، میتوانیم به بهبود وضعیت مسکن کمک کنیم.
نایب رئیس اول املاک استان تهران با اشاره به اینکه سیاستهای بانکی و پولی کشور در جهت منافع مردم نیست، گفت: باید این سیاستها آسیب شناسی و اصلاح شود، ولی متاسفانه قانون اصلاح سیاستهای پولی و بانکی سر در گم مانده است.
عقبایی ادامه داد: تسهیلات بانکی باید به شیوهای باشد که بتوانند مردم از آن استفاده کنند. بومی سازی پرداخت تسهیلات کاهش سود تسهیلات و همچنین افزایش مدت زمان باز پرداخت تسهیلات تا ربع قرن میتواند وضعیت بازار مسکن را اصلاح کند.
انتهای پیام /
ساختمانی که نه ناظر داره نه متریال درست کار میکنن نه طریقه درستی سیمان تهیه میشه
اگر یه مدت از تبلیغ اینکه تسهیلات میدیم و با حرفهای دیگر باعث ایجاد تب خاصی درمردم میشوید دست بکشید همه چیز درست میشه همه چیز