به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، سهراب عاقبتی، مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: گروههای دامپزشکی در روز عید قربان در مراکز تعیین شده، دامها را معاینه و سلامت لاشههای مصرفی را تایید میکنند.
او با بیان اینکه لاشههای آلوده و غیر قابل مصرف نیز پس از جمع آوری معدوم میشود، افزود: حدود ۱۰۰ دامپزشک، بازرس و ناظر ذبح شرعی امروز و فردا به مردم خدمات رایگان ارائه میدهند.
مدیرکل دامپزشکی گیلان با اشاره به اینکه در روز عید قربان افراد سودجو به فروش و کشتار دامهای مشکوک به ابتلا به بیماری اقدام میکنند، به شهروندان توصیه کرد: دامهای قربانی خود را از کشتارگاه صنعتی دام و یا در محلهای تعیین شده از طرف شهرداریها خریداری و ذبح کنند.
عاقبتی اظهار داشت: کارشناسان ادارات دامپزشکی شهرستانها هم با شماره ۱۵۱۲ آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان هستند.
او تصریح کرد: شهروندان گوشتهای قربانی را تا ۲۴ ساعت در دمای منفی ۴ درجه نگهداری و سپس مصرف کنند.
انتهای پیام/ع