به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ سهراب عاقبتی مدیر کل دامپزشکی استان گیلان امروز گفت : 87 نفر شامل 26 دامپزشک ، 45 بازرس بهداشتی و 16 ناظر ذبح شرعی در کشتارگاه ها ، جایگاه های عرضه دام زنده و مراکز خیریه استان بر ذبح دام ها در گیلان در عید قربان نظارت می کنند.
وی با بیان اینکه احتمال اینکه برخی از دام ها به بیماری های مشترک بین دام و انسان مبتلا باشند وجود دارد از شهروندان خواست از اماکنی که شهرداری ها مشخص می کنند دام مورد نیازشان را خریداری و با نظر دامپزشک ذبح کنند.
مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت : برای حفظ سلامتی مصرف کنندگان ، گوشت دام ها باید 24 ساعت در یخچال بماند تا آماده مصرف شود.
سهراب عاقبتی تصریح کرد: از مردم خواست از خریداری دامی که آثار کوفتگی و خون مردگی در بدنشان وجود دارد خودداری کنند.
انتهای پیام/م.ع