به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،کاظم جعفری معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان با اشاره به کمبود آب شرب در روستاهای اصفهان اظهار داشت: هم اکنون در سطح استان ۹۶۰ روستا را زیرپوشش خود داریم که در مجموع دارای ۲۵۰ هزار مشترک و جمعیتی بالغ بر ۵۵۰ هزار نفر هستند و این در حالی است که در منازل روستایی نیز دارای دام هستیم و بار تامین آب مورد نیاز این دام بر دوش شبکه آب شرب روستایی است.
او ادامه داد: طبق آمار اخیر اداره دامپزشکی حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار رأس دام در منازل روستایی وجود دارند که تامین آب آنها بر عهده شبکه آب شرب روستایی بوده و دبی متوسط تولید در سطح استان برابر هزار و ۷۸۱ لیتر است.
معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان پیرامون کمبود تولید پیک تصریح کرد: در تابستان مصرف افرایش دارد و پیک مصرف در این فصل است، در پیک تابستان باید برای پاسخ به نیاز مردم بالغ بر ۲ هزارو ۱۶۰ لیتر بر ثانیه آب تولید کنیم و این در حالی بوده که ۳۰۰ لیتر بر ثانیه در آن پیک کمبود تولید در پیش داریم، چرا که سطح منابع زیرزمینی رو به کاهش است به گونهای که ۱۵۰ چاه ما غیرقابل بهرهبرداری هستند.
او افزود: در سطح استان اصفهان حدود ۴۴ درصد از حجم آب تولیدی از منابع سطحی و سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ و ۵۶ درصد از آن توسط منابع زیرزمینی تامین میشود که در منابع سطحی امکان تامین جدید وجود ندارد. ما نیز همانند شهر وابسته به تامین جدید بر روی سامانه هستم و با ورود سامانه دوم ۴۴ درصد حاضر تقویت و بخشی از کمبود ۳۰۰ لیتری برطرف خواهد شد.
جعفری خاطرنشان کرد: وضعیت در روستاهایی که از منابع زیرزمینی تامین میشوند نسبت به سال گذشته بهتر بود و بیشتر مشکل ما در روستاهایی است که از سامانه تامین میشوند، چرا که سامانه نخست پاسخگوی نیازها نبوده و با کمبود مواجه هستند.
او درباره مشترکان پر مصرف بیان کرد: بر اساس الگوی مصرف ابلاغ شده توسط وزارت نیرو، میزان مصرف به ازای هر خانوار ۱۵ متر مکعب در ماه است، به مشترکانی که از این مقدار بیشتر مصرف داشتند طی پیامی تذکر و به مشترکانی که بیش از ۲ برابر الگو بوده اخطار کتبی دادیم و جریمه این کار را به آنها متذکر شدیم.
انتهای پیام/م