به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، حسن هاشم زاده معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان سمنان گفت: شهروندان گوشت قربانی را ۲۴ ساعت و جگر را ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند.
او افزود: علاوه بر این شهروندان توجه کنند که موقع قطعه قطعه کردن گوشتها، دستکش بدست داشته باشند.
حسن هاشم زاده همچنین از فعالیت ۳۲ تیم دامپزشکی برای نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی دام در عید سعید قربان خبر داد و گفت: این تیمها شامل ۲۰ تیم سیار و ۱۲ تیم ثابت از ۲۷ دکتر، ۳۴ بازرس گوشت و ۱۳ ناظر شرعی است.
او به شهروندان توصیه کرد: افرادی که قصد قربانی دام را در منزل دارند میتوانند با سامانه تلفنی ۱۵۱۲ تماس بگیرند تا کارشناسان دامپزشکی بر شرایط ذبح نظارت داشته باشند.
۱۳ قربانگاه در استان سمنان در روز عید قربان برای ذبح دام فعال است.
انتهای پیام/ع