به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماکارونی یکی از گونههای پاستا است که شکلها و طعمهای مختلفی دارد و به تنهایی یک غذای مستقل به حساب میآید. پایه ماکارونی از غلات است. کوکو هم از انواع غذاهای سرخ کردنی است که طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. ترکیب این دو نوع، غذایی متنوع ایجاد میکند که تهیه و چشیدن آن خالی از لطف نیست.
انواع مختلفی از ماکارونی وجود دارد که همه آنها تشکیل شده از کربوهیدرات اند. ماکارونی محصولی نیمه آماده است که خاصیتها و ویژگیهای مناسبی دارد. قابلیت هضم سریع، چربی مناسب، انرژی زا بودن از ویژگیهای تغذیهای ماکارونی محسوب میشود. بعلاوه این موارد گفته شده ماکارونی فواید دیگری هم دارد از جمله اینکه ویتامین آ فراوانی دارد، برای پوست مناسب است، به دلیل این که از گندم تهیه شده و سرشار از اسید فولیک است برای رشد مو مناسب است، بهترین منبع غذایی برای افزایش وزن است، برای کم خونی مفید است و سلامت استخوانها را تامین میکند. این ماده غذایی سرشار از نشاسته است و احساس سیری فوری دارد. ماکارونی به تنهایی مصرف نمیشود و اکثر افراد آن را با چاشنیهایی نظیر قارچ، سس، گوشت و پنیر میل میکنند و انرژی مورد نیاز برای تمام گروههای سنی به ویژه کودکان را تامین میکنند. متخصصان عقیده دارند که غلاتی مثل ماکارونی و نان لزوماً نباید از رژیم غذایی حذف شوند و حتی مصرف آنها در رژیم غذایی به مقدار مناسب توصیه نیز میشود. خلاف تصور اکثر افراد مصرف ماکارونی نه تنها مضر نیست و باعث افزایش وزن نمیشود، بلکه در سلامتی و مواد غذایی مورد نیاز بدن بسیار موثر است و اگر به عنوان بخشی از رژیم غذایی تعیین شده متناسب با انرژی افراد مصرف شود، مشکلی به وجود نمیآورد. ترکیب ماکارونی با گوشت و فلفل دلمهای که منبع غنی پروتئین و ویتامین است، غذایی لذیذ را در اختیار شما قرار میدهد.
از کوکوهای مشابه میتوان به کوکو گردو، کوکو مرغ و قارچ، ماکودا (کتلت مراکشی) و کوکو لوبیا سبز اشاره کرد.
مواد لازم
ماکارونی فرمی: ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد متوسط
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا مقداری آب در قابلمهای بریزید تا جوش آید.
مرحله ۲
سپس ماکارونی را در آن بریزید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا پخته شود.
مرحله ۳
ماکارونی را پس از پخت آبکشی کنید.
مرحله ۴
در تابه دیگری پیازها را سرخ کنید
مرحله ۵
بعد از سرخ شدن پیاز فلفل دلمهای خرد شده را به همراه گوشت و رب به پیاز اضافه کنید و به خوبی تفت دهید.
مرحله ۶
پس از اینکه همه مواد با هم مخلوط و سرخ شدند از روی حرارت بردارید تا خنک شوند.
مرحله ۷
در ظرف دیگری تخم مرغها را شکسته و هم بزنید
مرحله ۸
سپس نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
مرحله ۹
ماکارونی و جعفری را به مایه تخم مرغ اضافه کرده و به طور مرتب هم زنید تا یکدست شود.
مرحله ۱۰
سپس مخلوط گوشت را که قبلا سرخ کرده اید به ماکارونی اضافه کنید.
مرحله ۱۱
تابهای را با کمی روغن روی شعله بگذارید و بعد حرارت دیدن روغن مایه کوکو را درون روغن ریخته صاف کنید.
مرحله ۱۲
بعد از سرخ شدن یک روی کوکو سمت دیگر را برگردانید تا سرخ شود.
مرحله ۱۳
بعد از سرخ شدن دو سمت کوکو آماده میل کردن است.
منبع: غذالند
انتهای پیام/