روغن ترخون به وسیله تقطیر با بخارآب از برگ‌ها و گل‌های این گیاه استخراج می‌شود و شامل سینئول، استراگول، اوسیمن و فلاندرن است. روغن‌های ضروری یا همان اسانس‌های فرار موجود در ترخون دارای خواص زیادی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترخون؛ تولید صفرا به وسیله کبد را افزایش می‌دهد و به هضم و گوارش غذا کمک می‌کند و موجب افزایش سرعت فرایند سم‌زدایی می‌شود. افرادی که فشار خون بالایی دارند، می‌توانند از این سبزی به جای نمک در غذا استفاده کنند. ترخون توانایی زیادی برای مبارزه با کرم‌های روده‌ای نیز دارد.

ترخون به درمان روماتیسم و افزایش اشتها کمک می‌کند


خواص روغن ترخون
روغن ترخون به وسیله تقطیر با بخارآب از برگ‌ها و گل‌های این گیاه استخراج می‌شود و شامل سینئول، استراگول، اوسیمن و فلاندرن است. روغن‌های ضروری یا همان اسانس‌های فرار موجود در ترخون دارای خواص زیادی است.
روماتیسم
روغن فرار ترخون، توانایی بسیار خوبی برای افزایش جریان خون دارد؛ بنابراین موجب گرم شدن ناحیه آسیب دیده می‌شود و افزون بر این نمی‌گذارد اسید اوریک در آن مکان‌های خاص تجمع کند.
اشتهاآور
ترخون ترشح شیره‌های گوارشی معده را تحریک می‌کند و به همین دلیل موجب افزایش اشتها می‌شود. این اتفاق درست در زمانی شروع می‌شود که شما آن را در دهان تان قرار می‌دهید، جایی که در آن بزاق تولید می‌شود.
کمک به بهبود گردش خون
روغن‌های فرار موجود در ترخون، گردش خون و مخاط را بهبود می‌بخشد و به توزیع مناسب مواد مغذی، اکسیژن، هورمون‌ها و آنزیم‌ها در سراسر بدن کمک می‌کند.

منبع : خراسان

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.