برداشت انجیر دیم از سطح بیش از ۲۴ هزار هکتار از اراضی شهرستان استهبان آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مهدی اعیان منش مدیر جهاد کشاورزی استهبان با بیان اینکه فصل برداشت انجیر در این شهرستان از اواخر مرداد آغاز و تا نیمه اول مهر ادامه دارد، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال ۱۳ هزار تن انجیر برداشت شود.

او افزود: استهبان با دارا بودن بیش از ۲۴ هزار هکتار انجیر دیم، رتبه نخست تولید انجیر در استان و کشور را دارد.

اعیان منش ادامه داد: صادرات انجیر امسال، بیش از ۸۰ میلیون دلار درآمد ارزی برای کشور به همراه خواهد داشت.

او اظهار داشت: ۷۵ درصد از انجیر خشک استهبان به کشور‌های چین، هنگ کنگ، ویتنام، هند، مالزی، تاجیکستان و کشور‌های حوزه خلیج فارس صادر می‌شود و مابقی در داخل کشور مصرف دارد.

اعیان منش بیان کرد: پنج واحد فرآوری و بیش از ۱۰ واحد بسته بندی انجیر به صورت کارگاهی و کارخانه‌ای محصولاتی نظیر شربت، مربا، سرکه، حلوای مسقطی، بیسکویت، کیک، کلوچه و پودر انجیر تولید می‌کنند.

مدیر جهاد کشاورزی استهبان گفت: ۴۲۵ هزار هکتار زمین ویژه درخت انجیر در جهان وجود دارد که ۵۵ هزار هکتار آن در ایران و در استان فارس با ۵۱ هزار هکتار باغ انجیر بزرگترین استان دارنده این محصول از میان ۱۶ استان کشور است.

انجیر دارای ارقام مختلفی است که ۹۸ درصد آن رقم سبز و ۲ درصد نیز ارقام متی (matti)، سیاه، شاه انجیر و رونو (rono) است.

میوه انجیر دارای ویتامین‌های A، B، C، قند، پروتئین، مواد ازته، چربی، آهن، منگنز و کلسیم است.

شهرستان استهبان در ۱۶۰ کیلومتری شرق شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/م

برداشت انجیر در استهبان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار