رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان گفت: پتروشیمی هگمتانه مهمترین طرح استان پس از گذشت ۱۴ سال، بهمن امسال به بهره برداری می‌رسد.

پتروشیمی هگمتانه آماده بهره برداریبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، حمیدرضا متین رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان روز شنبه در نشست قرارگاه اقتصاد مقاومتی همدان گفت: شرکت پتروشیمی هگمتانه مهمترین طرح در حال تکمیل این استان است که پس از گذشت ۱۴ سال، بهمن ماه امسال بهره برداری می‌شود.

او در ادامه افزود : این طرح مهم هم اکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و چهار گروه کاری برای تکمیل آن در حال فعالیت هستند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان ادامه داد: با تدوین برنامه زمانبندی شده و حمایت ویژه استاندار، ۲۸ طرح تاثیرگذار این استان به ارزش ۴۵ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در حال احداث هستند و در سه سال آینده بهره برداری می‌شود.

متین با اشاره به بهره برداری از چندین طرح در شهرستان‌های تویسرکان و ملایر گفت: با وجود محدودیت‌ها و فشار‌های موجود در اجرای طرح‌ها پیشرفت قابل توجهی را شاهد هستیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان با اشاره به اینکه اقبال سرمایه گذاری و افزایش تعداد جواز تاسیسات و پروانه بهره برداری در استان افزایش چشمگیر داشته است، گفت: در چهارماهه نخست امسال ۲۴۸ جواز صادر شده است و روند روبه رشد را شاهد هستیم.

او تعداد پروانه‌های صادر شده در چهارماهه امسال را ۲۳ پروانه برشمرد و گفت: ۶ هزار میلیارد ریال ارزش سرمایه گذاری این تعداد پروانه صادر شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان با اشاره به رویکرد حمایتی مدیریت ارشد استان در احیا و رونق تولید در این استان گفت: تمامی طرح‌های راکد و تاثیرگذار احیا شده است.

متین با یادآوری تعامل مطلوب صورت گرفته با بانک‌ها برای ارایه تسهیلات به واحد‌های تولیدی گفت: در ارایه تسهیلات روان سازی صورت گرفته و بدون وقت کشی، واحد‌ها از این مزیت بهره مند می‌شوند.

او با بیان اینکه ۵۸ هزار واحد صنفی و ۱۹۷ اتحادیه در سطح استان همدان فعال هستند، گفت: ۱۱ هزار واحد بدون پروانه شناسایی شده که در حال رفع مشکلات آن‌ها هستیم.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت همدان با اشاره به برخورداری از ۲۸۰ پروانه بهره برداری معتبر معدنی گفت: در حوزه معدنی رشد قابل توجهی داریم.

به منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد توجه ویژه شود

امیر خجسته نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در  این جلسه گفت: منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد در اولویت برنامه‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت در این استان قرار بگیرد.

او بیان کرد: این منطقه جزو مصوبه‌های سفر رهبر معظم انقلاب در سال ۸۳ بود که اجرای آن به تصویب هیات دولت نیز رسید، اما تاکنون اجرایی نشده است.

خجسته گفت : ایجاد این طرح با یک هزار هکتار وسعت، ۳۰ هزار شغل ایجاد می‌کند.

او اظهار داشت: منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد واقع در شهرستان فامنین در غرب کشور بی نظیر خواهد بود و هم اکنون زیرساخت‌های حمل و نقل هوایی و زمینی در این منطقه مهیا است.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه وزیر صمت باید احداث این منطقه اقتصادی را در اولویت قرار دهد، گفت: همدان از صنایع سنگین برخوردار نیست در شرایطی که محوریت غرب کشور به شمار می‌رود.

خجسته اضافه کرد: استان همدان چشم غرب کشور است و باید موانع احداث منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد فامنین برطرف شود.

او با بیان اینکه اشتغال و درآمد پایدار همدان در حال شتاب است، گفت: استاندار همدان تلاش فراوانی را در رونق تولید و اقتصاد استان دارد، اما در ۴۰ سال گذشته حق استان در بخش صنعت ادا نشده و باید این مطالبه به حق مردم استان عملی شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: همدان نسبت به اراک، تبریز و قزوین جایگاهش در حوزه صنعت از دست رفته و  صنایع سنگین در همدان وجود ندارد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به واگذاری‌های دولت، انتظار داریم طرح بزرگی به این استان اختصاص یابد.

منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد و شهرک مبتنی برفناوری‌های برتر دو بال توسعه استان

حاجی بابایی دیگر نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد و شهرک مبتنی برفناوری‌های برتر را ۲ بال توسعه همدان دانست و خواستار شتاب گرفتن تکمیل و توسعه این طرح‌ها شد.

او  اظهار داشت: منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد همدان و شهرک مبتنی برفناوری‌های برتر در توسعه و رونق اقتصادی استان نقش ویژه‌ای دارد که نیازمند شتاب و تلاش مضاعف است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: این طرح مانند ۲ بال قوی برای اوج گرفتن اقتصادی همدان لازم است.

حاجی بابایی گفت: این استان در زمینه راه و راه آهن و توسعه این زیرساخت‌ها در کشور بی نظیر است.

او به موقعیت‌های جغرافیایی استان همدان اشاره کرد و گفت: به دلیل استعداد‌های ویژه همدان باید گام‌های بزرگتری در زمینه توسعه اقتصادی برداریم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی  طرح "هگمتان بازار" که با همت اصناف اجرا شده را از طرح‌های اثربخش در زمینه توسعه و توجه به کسب و کار عنوان کرد.

 حاجی بابایی منطقه ویژه اقتصادی همدان را هم از طرح‌های مهم استان ذکر کرد که در رشد و تحول این منطقه بسیار اثر گذار است.

او شهرک مبتنی برفناوری‌های برتر را نیز از طرح‌های موثر اقتصادی همدان دانست و گفت: تکمیل و توسعه این شهرک برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان اهمیت دارد.

حاجی بابایی بر شتاب گرفتن روند اجرایی طرح منطقه ویژه اقتصادی تاکید کرد و گفت: ساماندهی صنایع کوچک در مناطق ویژه اقتصادی می‌تواند کارساز باشد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی به مشکلات کشاورزان به ویژه سیرکاران همدانی اشاره کرد و از وزیر خواهان چاره اندیشی برای صادرات و تنظیم بازار این محصول کشاورزی شد.

جهش اشتغال در استان بی نظیر است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان نیز با اشاره به اقدامات خوب دولت، گفت: تسهیلات خوبی برای اشتغال پرداخت شده که در جهش اشتغال استان نقش ویژه‌ای داشته و در کشور بی نظیر است.

احمد توصیفیان افزود: سال گذشته برای ۱۸ هزار تن اشتغال ایجاد و تسهیلات خوبی از محل اعتبارات بانک‌ها پرداخت شد.

او افزود: سال گذشته ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در این راستا تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده که نقش ویژه‌ای در کاهش نرخ بیکاری داشت.

توصیفیان خاطر نشان کرد: تاکنون با ۲۷۱ میلیارد تومان جدب و پرداخت تسهیلات به ۲ هزار طرح موفق شده ایم برای پنج هزار و ۹۱۵ نفر اشتغال ایجاد کنیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان یادآوری کرد: با اقدامات صورت گرفته اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماهی رتبه نخست استان در عرصه اشتغال را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/د.ا

پرداخت ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان متقاضیان  اشتغال در استان همدان

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.