یک وکیل پایه یک دادگستری درباره چگونگی امضای وکالت نامه محضری و زمان فسخ آن توضیحاتی داد.

وکالت نامه چه زمانی فسخ می‌شود؟/ وکالت از راه دور امکان پذیر استبه گزارش خبرنگار  حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، از جمله متداول‌ترین امور حقوقی ارائه وکالت‌های محضری در امور مختلف است.

وکالت‌نامه‌ها در دسته‌های مختلف تقسیم می‌شوند و به کمک آن‌ها می‌توان بسیاری از امور حقوقی خود را پیش برد.

برای آگاهی از چگونگی اعطای وکالت‌نامه‌های محضری با لیلا قره‌داغی وکیل پایه یک دادگستری گفت‌وگو کردیم.

او در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اعطای وکالت نامه محضری بیان کرد: برای انجام وکالت نامه‌های محضری می‌توان از راه دور و نزدیک اقدام کرد.

این وکیل پایه یک دادگستری افزود: افراد می‌توانند از راه دور به شخص دیگری وکالت دهند تا آن شخص کارهایشان را انجام دهد و پیش ببرد.


بیشتر بخوانید: اولویت حضانت فرزند بعد از طلاق با چه کسی است؟


قره‌داغی درباره چگونگی اعطای وکالت محضری از راه دور بیان کرد:‌ اگر دو نفر در یک شهر یا دو کشور مختلف باشند می‌توانند به را حتی به یکدیگر وکالت دهند این کار از  شهری به شهر دیگر به کمک پست انجام می‌شود.

وکالت نامه بدون تاریخ مادام العمر است

او افزود: اما اگر بخواهیم وکالت را میان دو نفر که یکی از آن‌ها در ایران و دیگری در کشور خارجی باشد امضای وکالت نامه از طریق کنسول‌گری انجام می‌شود.

این وکیل پایه یک دادگستری درباره جعل امضا در وکالت نامه‌های محضری گفت: اگر کارشناس دادگستری و دادگاه تشخیص دهند که امضا جعل شده و وکالت نامه به صورت غیرقانونی تهیه شده است آن زمان وکالت نامه فاقد اعتبار می‌شود و فسخ خواهد شد.

قره داغی تصریح کرد: می‌توان در قرارداد مدت زمان مخصوص را ذکر کرد اما اگر مدت زمان در وکالت نامه ذکر نشود این وکالت نامه مادام العمر است و تنها زمانی که یکی از طرفین فوت کند یا قرارداد را فسخ کند وکالت نامه از بین می‌رود.

انتهای پیام/

چگونگی امضای وکالت نامه محضری

برچسب ها: قوه قضاییه ، دادگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۲:۵۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
سلام
حدود 14 سال پیش چند خواهر از اعضا خوانواده سهم خود از میراث پدری را به برادران خود در محضز می فروشند و و کالت می دهند.شاهد هم داشته و امضا کرده.شکایت کردند و دادگاه هم شکایت آنها را رد کرده است.الان دوباره شکایت کردند که برای ما در محضر مت وکالتنامه قرائت نشده.آیا اعتراض آنه منطقی است وقتی که محضر رسمی از آنها انگشت و امضا گرفته است.؟
Denmark
ناشناس
۱۳:۰۰ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام
برادر بزرگم دو هفته قبل از فتوش وكالت ماشينيش و داداه بوده به برادر كوچيكم در دفتر اسناد رسمي .
در اصل پول ماشين را برادر كوچيكم داده بوده. اما چون از شركت برادر بزرگم شرايط خريد بود. بايد اول به نام خودش ميخريده.
آيا الان اون وكالت باطل شده؟اگر باطل شده راهي براي بدست اوردنش هست؟
برادرم كه فوت شده خانوم و دو فرزندش هستند.
با تشكر
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۱۷:۲۳ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
سلام وقتی شخص شاکی متواری میباشد برای کارشناسی امضایش باید در دادگاه حضور داشته باشد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۵ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
وکالت نامه هایی که دفاتر اسناد رسمی تنظیم میشوند با فوت یکی از طرفین باطل می شوند و دفاتر اسناد رسمی قادر به انجام کاری روی وکالت نامه های مذکور نمی باشدو شخص باید از طریق مراجع قضایی پیگیر شود
Iran (Islamic Republic of)
میرزایی
۰۸:۴۱ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
"اگر کارشناس دادگستری و دادگاه تشخیص دهند که امضا جعل شده و وکالت نامه به صورت غیرقانونی تهیه شده است آن زمان وکالت نامه فاقد اعتبار می‌شود و فسخ خواهد شد." وکلالتنامه ای که فاقد وجاهت قانونی بوده از اساس باطل است نه اینکه قابل فسخ است!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۸ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
ممنون
آخرین اخبار