به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، دکتر فرزانه فرجیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اظهار داشت: بازرسیهای انجام شده این مدت منجر به ثبت ۲۷ مورد تخلف شد که عمده این تخلفات به حضور نداشتن مسئول فنی مربوط میشد.
او افزود: همچنین سه مورد لغو سهمیه و قرارداد با بیمه و یک مورد امحا کالای قاچاق به ارزش بیش از ۱۹۰ میلیون ریال در این مدت انجام شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان تعداد داروخانههای زیرپوشش این دانشگاه را ۱۱۱ داروخانه ذکر کرد و افزود: ۶ داروخانه امسال در سیستان و بلوچستان افتتاح و مجوز فعالیت برای ۹ داروخانه دیگر نیز صادر شده است.
فرجیان با اشاره به کیفیت بالای داروهای تولید داخل از مردم درخواست کرد برای مصرف داروهای خارجی اصرار نکنند، زیرا بسیاری از داروهای وارداتی با کیفیت خوب داخل کشور تولید میشود.
او تاکید کرد: محصولات دارویی ایران از تراز بینالمللی و کیفیت خوبی برخوردار هستند و کمبود داروهای داخلی به ندرت اتفاق میافتد و مشکلی در شبکه توزیع در این زمینه وجود ندارد.
فرجیان با تقدیر از جامعه داروسازان سیستان و بلوچستان گفت: مدیران و مسئولان فنی داروخانههای استان همواره با رعایت ضوابط قانونی و با لحاظ سلامت مردم در اجرای قوانین و دستورالعملهای ابلاغی اهتمام ویژهای دارند به طوری که داروخانههای استان از این لحاظ در کشور در سطح بالایی قرار دارند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه برخورد با عرضه داروهای قاچاق در اولویت دانشگاه است، تاکید کرد: عرضه خارج از چرخه مجاز توزیع و فروش بی ضابطه دارو سبب ایجاد کمبودهای کاذب دارویی در کشور و تضییع بیتالمال و حقوق افراد جامعه میشود.
او افزود: از شهروندان درخواست میشود درصورت مشاهده تخلف در زمینه فروش و عرضه اقلام دارو موضوع را از طریق شماره ۱۹۰ و یا شماره تلفنهای ۳۳۳۷۲۰۵۸، ۳۳۳۷۲۰۶۲ و ۳۳۳۷۲۰۶۳ به کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گزارش کنند.
انتهای پیام/گ