مجتبی قمری متخصص پوست، مو و زیبایی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اسکار آکنه (جوشگاه یا جای جوش) اظهار کرد: به طور کلی جوشها بر اساس عمقی که دارند، التهاب و جوشگاهی متفاوت ایجاد میکنند، به طوری که برخی جوشها، عرض کم ولی عمق زیاد و تعداد دیگری عرض زیاد ولی عمق کمی دارند، برخی جوشها شکل هندسی مشخص و تعداد دیگری شکل نامشخصی دارند.
او بیان کرد: تعدادی از بیماران به طور همزمان، درمان جای جوش و جوش فعال را خواستار هستند که این موضوع از نظر پزشکی مقدور نیست، زیرا در ابتدا باید جوشهای فعال رفع شوند، درمان درست جوشهای فعال در کاهش تعداد اسکار آکنه موثر است.
بیشتر بخوانید: مهمترین علل بروز آکنه و جوش روی صورت مردان +راههای درمان
این متخصص پوست، مو و زیبایی همه درمانهای موجود برای از بین بردن جای جوش را در بهترین شرایط تا حدود ۳۰ تا ۶۰ درصد موفقیتآمیز دانست و افزود: برای رفع اسکار آکنههای خیلی ریز، تیز و عمیق از روش پیلینگهای شیمیایی نقطهای استفاده میکنیم تا اسکارها بسته شوند. اسکارهایی را که عمق و عرض متوسط دارند، از طریق لیزرها از بین میبریم، البته برای رفع این نوع اسکارها میتوان از میکرونیدلینگ هم کمک گرفت، لیزرها در رفع این نوع جوشگاهها نقش خراشدهنده و تراشدهنده سلولی را دارند.
قمری تاکید کرد: اسکارهایی را که عرض زیاد دارند و دِفرمه هستند (تغییر شکل دادهاند) یا آنهایی را که عمیق، بدشکل، چسبنده و دایرهایشکل هستند مانند جای آبله مرغان میتوان به کمک روشهای جراحی خاص از بین برد و سپس جای آنها را دوخت.
بیشتر بخوانید: جای جوشها را به کمک این دارو محو کنید
او یادآوری کرد: اسکارهایی را که چسبندگی عمقی دارند، میتوان به کمک روش سابسیژن رفع کرد، در این روش، چسبندگیهای عمیق را باز میکنیم تا کف اسکار به سطح پوست نزدیکتر و اختلاف ارتفاع کمتر شود.
انتهای پیام/