به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،رضا امیری زاده مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت:کشت محصولات سبزی و صیفی در استان ۲۰ درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است.
او افزود: کاشت نشا سبزی و صیفی در زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن سبزی و صیفی از ۵۵ هزار هکتارزمین کشاورزی برداشت شود.
رضا امیری زاده افزود: شهرستانهای بندرعباس، میناب، بندرخمیر و پارسیان از مهمترین مناطق تولید نشا در استان است.
او گفت: بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل و بامیه از مهمترین نشاهای تولید شده در استان است.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود: هرمزگان در فصل سرد سال جز دو استان برتر و مهم در تولید محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل در کشور است.
هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب یک گلخانه طبیعی است.
این استان با تولید سالانه بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات خارج از فصل، جزء سه استان برتر کشور است.
برداشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان از آبان آغاز میشود و تا نیمه خرداد سال آینده ادامه دارد.
محصول برداشت شده به تهران، فارس و اصفهان فرستاده میشود.
بخشی از محصول تولیدی نیز به کشوهای عراق، عمان و قطر صادر میشود.
انتهای پیام/ر