معاون سازمان بنادر گفت: مدت مجاز ماندگاری کالا در تمامی بنادر کشور 4 ماه است و در صورتی که بیش از این میزان حضور داشته باشند جزو کالاهای متروکه به شمار میرود.
حسنزاده معاون بندری سازمان بنادر در گفتوگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه هیچ کدام از بنادر کشور تحریم نیستند، گفت: در یک سال گذشته در بندر چابهار توانستهایم در مقایسه با سایر بنادر دیگر میزان سرمایهگذاری را به شدت افزایش دهیم زیرا که جذابیت و موقعیت سرمایهگذاری در این بندر بسیار بیشتر است.
وی ادامه داد: در یکسال گذشته یک هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در تمامی بنادر کشور ایجاد شده و باتوجه به بستههای تشویقی که برای سرمایهگذاران تعریف کردهایم میزان سرمایهگذاری در یکسال گذشته بسیار چشمگیر شده است.
بیشتر بخوانید: سازمان بنادر ۴۰۰ میلیاد تومان به صادرکنندگان کالا تخفیف میدهد/ کمبود آب جدی است؛ مردم را ترغیب کنید به نزدیکی سواحل مهاجرت کنند
حسن زاده گفت: سرمایهگذاران بین بنادر از جمله شهید رجایی، بندر چابهار را انتخاب کنند از مزیتهای بیشتری بهرهمند خواهند شد و همین موضوع باعث شده که حجم قابل توجهی از سرمایهگذاران به بندر چابهار مراجعه کنند.
معاون بندری سازمان بنادر یادآور شد: تا به امروز بر اساس نرخ دلار 4 هزار تومان یک هزار میلیارد تومان قرارداد منعقد شده است.
وی درباره میزان رسوب کالا در بنادر هم گفت: رسوب همواره در بنادر وجود داشته و ممکن است میزان آن با توجه به تشریفات گمرکی و بازههای زمانی مختلف کم یا زیاد شود.
حسن زاده گفت: میزان ماندگاری کالا در بنادر 4 ماه است و اگر بیش از این مدت کالا در بنادر بماند جزو کالاهای متروکه به گمرک معرفی میشود.
معاون بندری سازمان بنادر گفت: ممکن است کالایی در بازه زمانی لازم نباشد از بندر خارج شود و ممکن است کالایی در بنادر به دلیل ثبت سفارش مانده باشد به همین دلیل ممکن است در بازههای زمانی مختلف کالاها در بنادر وجود داشته باشد.
وی گفت: ممکن است برخی از کالاها هم در بنادر تازه تخلیه و یا در حال بارگیری باشند و ممکن است کالایی در بنادر به عنوان متروکه باقی بماند به همین دلیل ممکن است به دلیل سیاستهای زمانی این کالاها در بنادر کم یا زیاد شوند به همین دلیل ما نمیتوانیم محدودیتهایی برای آنها قائل شویم.
حسن زاده گفت: در سالهای گذشته بسیاری از کالاها بدون ثبت سفارش وارد بنادر میشدند اما باتوجه به تکلیف دولت برای ثبت سفارش تمامی کالاها تعدادی از کالاها در حال تعیین و تکلیف و ثبت سفارش هستند همین موضوع باعث شده که مدت ماندگاری برخی از کالاها فراتر از زمان مجاز باشند.
معاون بندری سازمان بنادر اظهار کرد: برخی از کالاها به دلیل جابجایی پول بین خریدار و فروشنده در بنادر باقی ماندند و بخشی از کالاها هم در حال انجام مراحل آزمایش و تأییدیه هستند همین موضوع باعث شده که میزان رسوب کالا در بنادر کم یا زیاد شود.
وی اظهار کرد: بنادر محل دپوی کالا نیست و میزان استانداردهای مشخصی هم برای میزان کالاها تعیین نشده اما مدت زمانی ماندگاری کالاها در تمامی بنادر کشور 4 ماه است، در صورتی که بیش از این مدت کالاها در بنادر بمانند به عنوان کالای متروکه به گمرک معرفی میشود و گمرک آنها را تعیین و تکلیف میکند و اقدامات لازم را برای این کالاها انجام میدهد.
انتهای پیام/