به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، حجت الاسلام و المسلمین شهیدی محلاتی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز در حاشیه افتتاح کتابخانه عمومی شهید بصیری پور در بیرجند در جمع خبرنگاران گفت: از مساله درمان جامعه ایثارگری نمیتوانیم چشمپوشی کنیم، زیرا میانگین سن والدین شهدا به ۸۵ سال و جانبازان مسن ۶۵ تا ۷۰ سال رسیده است و مشکلات درمانی آنان به بررسی و پیگیری نیاز دارد.
او با اشاره به وظیفه بنیاد شهید در حوزه معیشتی خانوادههای ایثارگران افزود: آنچه پارسال و امسال به عنوان شعار بنیاد شهید اعلام شده مساله درمان بوده و از جامعه ایثارگری عذرخواهی میکنیم که هنوز نتوانستیم درمان کامل را به خاطر مشکلات و نارساییها انجام دهیم ولی تلاشها ادامه دارد.
بیشتر بخوانید:نرخ بیکاری ایثارگران چهار درصد است
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت:در حوزه اشتغال، درمان، شهریه دانشجویی و سایر نیازهای جامعه ایثارگران فعالیتهایی دنبال میشود.
معاون رئیس جمهوری افزود: به تازگی به خاطر تحریمها مشکلاتی برای کشور ایجاد شده که بنیاد شهید هم در حاشیه آن قرار گرفته، ولی سعی میشود تا میتوانیم مسایل و مشکلات که مهمترین آن مساله درمان است را پیگیری کنیم.
او گفت: هدف از سفر به استانها در مرحله اول دیدار با خانواده شهدا و جامعه ایثارگری است تا به سفارش مقام معظم رهبری از نزدیک به آنها سر بزنیم.
حجت الاسلام و المسلمین شهیدی محلاتی ادامه داد: آنچه امروز در کشور موفقیت و پیشرفت داریم و اگر میتوانیم در برابر ابرقدرتها بیاستیم به خاطر فداکاری ایثارگران است بنابراین ما مدیون هستیم و باید به آنها سر بزنیم.
او با اشاره به اینکه امروز سومین سفرش به خراسان جنوبی است، گفت: در سرکشی از خانوادههای شهدا و ایثارگران فرصتی که داریم مشکلات را دریافت و مسایل و پیشنهادات را به مرکز منتقل میکنیم.
نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر اینکه اغلب خانواده شهدا و ایثارگران برای خود درخواستی ندارند گفت: معمولا خانوادههای شهدا و ایثارگر بیشتر برای جامعه، کشور و امور فرهنگی تقاصاهایی دارند که در مرکز مطرح میکنیم.
او افتتاح کتابخانه شهید بصیری پور و ساختمان اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی را از برنامههای این سفر ذکر کرد و افزود: از ساختمان مسجد، کتابخانه و وضعیت سالنهای مطالعه لذت بردم و در رابطه با تامین کتاب با موضوع ایثار و شهادت و بخشی از درخواستهایی که امام جماعت مسجد داشتند، کمکهایی خواهیم داشت.
انتهای پیام/ب
من فرزند شهید هستم 10سالی هست کهجدا شدم و بدون سرپرست هستم و بنیاد شهید هیچ خدماتی به من ارائه نکرده نه از نر حقوق نه از نظر اشتغال بهم گفتن مدرک دانشگاهی باید داشته باشم وبا بدبختی لیسانس گرفتم بهم گفتن فقط استخدام از طریق ازمون امسال ازمونی بنیادظ رو شرکت کردم قبول شدم ولی تو مصاحبه که خود مسئولین بودن رد شدم باید جواب گو باشید من بدون سرپرست و حقوق یه زن تنها چطور روزگار به این سختی رو بگذرونم تو مایحتاج اصلی خودم موندم
آقای شهیدی به فکر تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان شاهد و جانباز و رزمنده در دستگاه های اجرایی که به صورت شرکتی و قراردادی دارن در مقابل فشار هایی که از نظر روحی و روانی بهشون میارن و شخصیت آنها رو خورد میکنن باشه نکه الان ۲ بار داریم میریم جلوی مجلس تجمع ۲۷ مرداد و ۹ شهریور ۹۸ ولی متاسفانه تاکنون ۱ بار هم به خودشون اجازه ندادند که بیان ببیننداین تجمع به خاطر چیه و درد این بچه ها چیست؟
براساس بند ذ ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه باید بعد از سه ماه ورود به دستگاه اجرایی تبدیل وضعیت استخدامی برای فرزندان شهدا جانبازان و رزمندگان انجام بشه
لطفاً فکری به حال بخشنامه جدید بازنشستگی جانبازان زیر بیست درصد سازمان تامین اجتماعی بکنید که زیر بار مصوبه مجلس شورای اسلامی نمیرن و جانبازان بالای پنجاه سال و زیر بیست درصدد رو از قانون باز نشستگی پیش از موعد حذف کردن
پدر بنده سی و دوسال پیش در جنگ جانباز شده.پرونده ش و گم کرده بود که الان متاسفانه پیدا کرده.الان دوساله هرماه صداش میکنن میره تهران و هیچی به هیچی.ماشالا نه سرمایه داریم نه چیزی که خرج این راهها کنیم.اخرش هم معلوم نیست چیزی به دستش میرسه یانه.همه مون درس خوندیم و بیکاریم.کم مونده از گرسنگی تلف شیم.سی و سه سالمه هنوز ازدواج نکردم.موندم به چه امیدی باید زندگی کنیم.میدونم این حرفارو هم میزنم کسی نیست بخونه و جواب بده.ولی گفتم یکم سبک شم.