به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، تعدادی از بزرگترین خودروسازان آمریکایی که در زمینه تولید اتومبیلهای خودران فعالیت میکنند، قصد دارند فرمان و برخی دیگر از قسمتهای خودروهای خود را حذف کنند. اعلام چنین تصمیمی از سوی خودروسازان واکنشهای زیادی را از سوی مردم و سازمانهای دولتی آمریکا به دنبال داشته است.
بیشتر بخوانید: وسایل نقلیه الکتریکی تویوتا، میزبان المپیک ۲۰۲۰ توکیو
روند توسعه و تولید خودروهای خودران هر روز با سرعت بیشتری نسبت به گذشته در حال پیشرفت است. شرکتهای مطرحی در کشورهای مختلف سرمایه گذاری گستردهای را در زمینه تولید این نوع از وسایل نقلیه انجام دادهاند و با طراحی اتومبیلهای خاص به دنبال ایجاد تغییر در شیوه رانندگی و استفاده مشتریان وسایل نقلیه شخصی هستند.
اگرچه خودروهای خودران هنوز فاصله تقریبا زیادی با تکامل کامل و ارائه رانندگی بدون هیچگونه عیب و نقصی دارند ولی باید در نظر داشت پیشرفتهای کنونی در اثر تلاش شبانه روزی متخصصان شرکتهای مختلفی به وجود آمده است و فناوریهای استفاده شده در جدیدترین خودروهای خودران غیرقابل مقایسه با محصولات چند سال گذشته است.
این خودروها در مقایسه با اتومبیلهای معمولی از مشتریان کمتری برخوردارند و علل مختلفی برای این گرایش کمتر برای اتومبیلهای خودران وجود دارد. یکی از این علتها تصادفات و حوادث مرگباری است که در اثر استفاده از این خودروها رخ داده است. البته هرکدام از خودروسازان دلیلی برای این تصادفات ذکر کردهاند ولی به هر روی چنین حوادثی روی گرایش مردم تاثیر منفی میگذارد.
تصمیم اخیر تعدادی از خودروسازان آمریکایی مبنی بر حذف فرمان و پدال و برخی دیگر از قسمتهای اتومبیلهای عادی با انتقادات زیادی از سوی دولت و مردم این کشور رو به رو شده است. منتقدان این اقدام را موجب کاهش ویژگی کنترل راننده بر خودرو و در نتیجه ایمنی اتومبیل میدانند.
انتهای پیام/