به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، سرهنگ علی کریمی با اشاره به آگهیهای استخدام و کاریابی که در سایتها و شبکههای اجتماعی مختلف منتشر میشود، اظهار داشت: بسیاری از آگهیهای کاریابی درج شده در فضای مجازی توسط کلاهبرداران و مجرمین اینترنتی ایجاد میگردد لذا کاربران باید با حساسیت بیشتری با این آگهیها برخورد کنند.
او افزود: درج آگهی استخدام و کاریابی در سایتهای مختلف بسیار مفید است، زیرا هم شخص کارآفرین میتواند به افراد توانا دسترسی پیدا نمایند و هم افراد توانا میتوانند شغل مورد نظر خود را پیدا کنند، ولی متأسفانه مجرمین اینترنتی با ورود به این حوزه برای کارجویان ایجاد دردسر میکنند.
رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه ادامه داد: در یکی از روشهای مورد استفاده مجرمین، فرد مجرم ابتدا اقدام به درج آگهی کاریابی با وعده کسب درآمد روزانه بالغ بر دویست هزار تومان یا بیشتر میکند.
این مسئول گفت: هنگامی که قربانیان به فرد درج کننده آگهی تماس میگیرند، متوجه میشوند تنها کاری که باید انجام دهند ثبتنام در سایتهای فروش کالا، ارز دیجیتال و خرید اینترنتی از آنها با پول واریزی فرد آگهی دهنده است.
سرهنگ کریمی بیان کرد: قربانیان با توجه به ساده بودن این کار فریب خورده و کار را میپذیرند که پس از چند روز حساب بانکیشان مسدود و به عنوان متهم به کلاهبرداری اینترنتی شناخته میشوند، زیرا مجرمین از حسابهای دیگران سرقت، وجه را به حساب قربانیان واریز و کالا را دریافت کردهاند.
او ادامه داد: کاربران با حساسیت آگهیهای استخدام و کاریابی را بررسی کنند و از پذیرش مشاغلی که وعدههای فریبنده میدهند، خودداری نمایند.
رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه بیان کرد: حتماً آدرس شرکت فرد آگهی دهنده را گرفته و به همراه یک یا دو نفر به دفتر آن شرکت مراجعه و از صحت و مجوز کار شرکت مطمئن شوند.
سرهنگ کریمی در پایان تاکید کرد: کارجویان گرامی به هیچ وجه اسکن مدارک هویتی خود را برای افرادی که نمیشناسند ارسال نکنند، زیرا ممکن است با این مدارک اقدامات مجرمانه صورت پذیرد؛ شایان ذکر است کاربران در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعاً از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرس بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.
انتهای پیام/ز