به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، محمد اسماعیل خیامی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه
علوم پزشکی مشهد گفت: حضور گردشگران سلامت در کلانشهر مشهد در سالهای اخیر از رشد چشمگیری برخوردار بوده و پارسال از ۵۶ ملیت در مشهد بیمار پذیرش شده است.
او ادامه داد: پارسال افزون بر ۲۰ هزار نفر از مراکز بستری و جراحی محدود در مشهد خدمات درمانی در حوزههای مختلف نظیر بیماریهای زنان، قلبی و عروقی، جراحیهای مختلف از جمله چشم و بینی دریافت کرده اند و طبق برآوردها افزون بر ۱۰۰ هزار نفر هم از خدمات سرپایی، تشخیصی و درمانی استفاده کرده اند.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دریافت تعرفههای پزشکی برای بیماران خارجی در بخش خصوصی تا سقف چهار برابر تعرفه بیماران داخلی بلامانع است.
خیامی افزود: تعرفههای گردشگری سلامت در مراکز دولتی، غیر دولتی، خصوصی و عمومی با هم متفاوت است که برای هر یک از مراکز درمانی مذکور در بخشهای سرپایی، بستری و تشخیصی سقف تعرفههای مشخصی تهیه شده و با تصویب هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجرا است.
او تصریح کرد: در ارائه خدمات به بیماران خارجی در مراکز و موسسات پزشکی باید از ظرفیتهای مازاد استفاده کرد و در ثانی باید به گونهای اقدام کرد که موجبات نارضایتی بیماران داخلی را فراهم نیاورد البته مردم عزیز هم بایستی به منظور رونق و توسعه صنعت توریسم درمانی در خراسان رضوی تعامل، همکاری و مشارکت کنند.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر تعداد ۱۲ بیمارستان و دو مرکز جراحی محدود در مشهد مجوز گردشگری سلامت را دارند و دو بیمارستان و دو مرکز جراحی محدود دیگر نیز ارزیابی هایشان در حال بررسی است.
خیامی با اشاره به مهمترین اقدامات انجام شده به منظور گردشگری سلامت در خراسان رضوی، افزود: تشکیل کمیته گردشگری سلامت استان به ریاست استاندار خراسان رضوی، ایجاد شرکتهای گردشگری سلامت برای ارائه خدمات مورد نیاز به بیماران، ایجاد انجمن حرفهای گردشگری سلامت، تدوین و تصویب سقف تعرفههای گردشگری سلامت و الزامی کردن دریافت مجوز برای پذیرش بیماران خارجی در بیمارستانها و مراکز جراحی محدود، از این جمله است.
انتهای پیام//ف.س
تعرفههای پزشکی بیماران خارجی تا سقف چهاربرابر بیماران داخلی منعی ندارد