به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، افرادی که خیلی کم یا خیلی زیاد میخوابند، بیشتر در معرض خطر حمله قلبی قرار دارند! به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزار میزان، مقدار مناسب خواب یک اصل مهم در حفاظت از سلامت قلب محسوب میشود. این نکته، نتیجه یک تحقیق جدید است که نشان میدهد، مدت زمان خواب میتواند بدون در نظر گرفتن سایر عوامل مؤثر بر بیماریهای قلبی، از جمله موارد ژنتیکی، بر خطر حمله قلبی افراد تأثیر گذارد.
بیشتربخوانید: اثرات عجیب و غریب قرصهای خوابآور/ از اعتیاد به مواد مخدر تا سرطان و مرگ
در مقالهای که اخیراً در نشریه دانشکده آمریکایی قلبشناسی منتشر شده است، دانشمندانی از ایالات متحده و انگلیس عادات خواب و سوابق دارویی ۴۶۱ هزار و ۳۴۷ نفر در سنین ۴۰-۶۹ سال را که در انگلیس زندگی میکنند، تجزیه و تحلیل و توصیف کردند.
اطلاعات افراد شرکت کننده در این تحقیق که از بیوبانک انگلیس دریافت شده بود، شامل خوداظهاریهایی در مورد ساعات خواب شبانه، سوابق پزشکی و سلامتی آنان در ۷ سال اخیر و همچنین نتایج آزمایشهای پزشکی مربوط به ریسکهای ژنتیک میشد.
تجزیه و تحلیل اطلاعات مذکور نشان داد افرادی که هر شب کمتر از ۶ ساعت میخوابند، در مقایسه با افرادی که ۶ الی ۹ ساعت میخوابند، ۲۰ درصد بیشتر در معرض اولین خطر حمله قلبی قرار دارند. همچنین افرادی که بیشتر از ۹ ساعت میخوابند ۳۴ درصد بیشتر در معرض خطر قرار دارند.
محققان همچنین دریافتند که ۶ الی ۹ ساعت خواب در هر شب میتواند خطر اولین حمله قلبی را تا ۱۸ درصد در افرادی که از لحاظ ژنتیکی استعداد بالایی در ابتلاء به بیماریهای قلبی دارند، کاهش دهد.
سلین ولتر، استادیار فیزیولوژی تلفیقی دانشگاه کلرادو بر این عقیده است که مطالعه تحقیقاتی فوق، برخی از قویترین دلایل و شواهد را ارائه میدهد که مدت زمان خواب یک عامل کلیدی در تأمین سلامتی قلبی است و این مهم برای همه افراد صدق میکند.
منبع:میزان
انتهای پیام/