به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،وحیدرضا خامسی پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان گفت: ۷۱ گروه ثابت و سیار با حضور ۳۸ دامپزشک، ۷۲ بازرس بهداشتی و ۲۳ ناظر ذبح شرعی به منظور ارتقاء بهداشت عمومی و حفظ سلامت عزاداران بر ذبح دام در دهه نخست ماه محرم و بویژه تاسوعا و عاشورا نظارت میکنند.
وحیدرضا خامسی پور با بیان اینکه شهروندان باید دام خود را از مکانهای مجاز عرضه دام زنده تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند افزود: امسال اکیپهای سیار دامپزشکی اصفهان در حسینیه ها، تکایا و مساجد وظیفه نظارت بهداشتی بر ذبح دامهای نذری را به منظور کنترل و پیشگیری از بروز بیماریهای خطرناک بین انسان و دام همچون تب خونریزی دهنده کریمه کنگو حضور دارند.
او گفت: شهروندان و مسئولان هیاتهای مذهبی باید گوشت قربانی را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال و در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری وسپس برای طبخ غذا استفاده کنند.
انتهای پیام/م