آذرکیش گفت: برای حضور جدی‌تر در مسابقات جهانی مهارت کار‌گروهی به منظور بهبود عملکرد مهارت آموزان تشکیل شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مصطفی آذرکیش، مدیرکل دفتر آموزش‌های کار و دانش وزارت آموزش و پرورش در خصوص مسابقات جهانی مهارت اظهار کرد: مسابقات جهانی مهارت در سال ۲۰۲۱ برگزار خواهد شد.  دانشجویان، دانش آموزان و کارآموزان سازمان فنی و حرفه‌ای کم‌تر از ۲۱ سال،  امکان شرکت در این مسابقه را دارند.
 
او ادامه داد: اخیرا با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای کار‌گروهی تشکیل دادیم تا برای حضور در مسابقات مهارت آمادگی لازم را کسب کنیم و یکی از الزامات برای جدی گرفتن این مسابقات ارتباط تنگاتنگ مهارت آموزی با بخش صنعت است
 
آذرکیش تصریح کرد: موضوع بعدی رفع دغدغه بی‌کاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است که در این زمینه باید مجلس و دولت وارد عمل شوند.

دستاورد‌های این مسابقات در فرایند مهارت آموزی موثر است

در ادامه علی زرفشان، معاون سابق آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مسابقات ملی مهارت نشان از عزم جدی برای توجه به مهارت آموزی است، اظهار کرد: با توجه به نقش آموزش و پرورش، وزارت کار و سازمان فنی و حرفه‌ای در امر اشتغال‌زایی با برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند، تاثیرگذار باشد.
 
او ادامه داد: در مسابقات ملی مهارت استعداد‌های برتر شناسایی می‌شوند و از طرفی دیگر دستاورد‌های این مسابقات در فرایند مهارت آموزی موثر است و می‌تواند جهت گیری‌های مشخصی را به دنبال داشته باشد.
 
معاون سابق آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: بر اساس برنامه ششم توسعه باید سهم آموزش‌های مهارتی تا پایان این برنامه به ۵۰ درصد برسد که اکنون این رقم ۳۶ درصد است و برای ارتقای آن نیازمند سیاستگذاری و هماهنگی دستگاه‌های مختلف داریم که البته شکل گیری میزان جامع مهارت ازجمله اتفاقات تاثیرگذار در بهبود روند مهارت آموزی است.
 
زرفشان با اشاره به برگزاری مسابقات جهانی مهارت در سال ۲۰۲۱ اظهار کرد: برای شرکت در آن دوره از مسابقات کارگروهی تشکیل شده است و ۴ دستگاه متولی عضو آن هستند تا مهارت آموزان ایرانی با آمادگی کامل در این مسابقات شرکت کنند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار