فرماندار شهرستان هرسین ضمن انتقاد از عملکرد برخی خبازی‌ها خواستار بهبود کیفیت نان تولید شده و رعایت ساعات پخت توسط این خبازی‌ها و کسب رضایتمندی مردم شد .

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،امیر شاه آبادی فرماندار شهرستان هرسین ضمن انتقاد از عملکرد برخی خبازی‌ها خواستار بهبود کیفیت نان تولید شده و رعایت ساعات پخت توسط این خبازی‌ها و کسب رضایتمندی مردم شد.

او گفت : در صورت تعدد تخلفات و عدم توجه به تذکرات توسط خبازی‌های متخلف ضمن کاهش سهمیه آرد لغو پروانه فعالیت آن‌ها بصورت جدی و طبق قوانین نظام صنفی در دستور کار قرار میگیرد.

فرماندار هرسین افزود: عاملین توزیع آرد باید از افراد مطمئن باشند در حوزه توزیع آرد و برخورد با خبازان متخلف نباید سلیقه‌ای عمل شود با نصب پلاکارد خبازان متخلف و فعال تنبیه و تشویق شوند تخلفات خبازی در پرونده‌های مربوطه درج شود قوانین نظام صنفی در مورد خبازی‌هایی که غیرفعالند باید اعمال شود از ظرفیت مسئولین بعنوان بازرسین افتخاری خبازی‌ها استفاده خواهد شد در بحث توزیع آرد خام پز و نحوه فعالیت خبازی‌های روستایی نظرات مردم مورد توجه قرار گیرد بانوانی که اقدام به پخت نان سنتی (ساجی) می‌نمایند می‌بایست طی جلسه‌ای با محوریت اداره صنعت، معدن و تجارت و با حضور ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی و شرکت غله و خدمات بازرگانی به منظور تخصیص آرد، اشتغالزایی هدفمند و پایدار در قالب یک تعاونی معرفی شوند.

فرشاد چراغی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان هرسین به تشریح اقدامات انجام شده در راستای اجرای مصوبات جلسه گذشته کارگروه پرداخت و گفت: بر اساس مصوبات جلسه گذشته این کارگروه با تشکیل اکیپی در چندین نوبت ۹۰ مورد بازرسی از خبازی‌های شهرستان صورت گرفت و بر همین اساس تعداد ۲۴۰ کیسه آرد از سهمیه خبازی‌های متخلف کسر و بین خبازی‌های فعال تقسیم شد .

 

 

انتهای پیام/د

انتقاد از عملکرد برخی خبازی‌ها

 

برچسب ها: استانداری ، تسهیلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.