حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره خواص شربت انبه اظهار کرد: این شربت حاوی ویتامین A، گروه ویتامینهای B، B1، B2، B3، B5، B6، ویتامین C، E، و املاح مثل مواد معدنی، کربوهیدرات،سدیم، منیزیم، منگنز، آهن، اسید فولیک، پروتئین، فیبر، زاقزانتین، حاوی قند گلوکز،زاپاروس، فبتوس بعد منیزیم، منگنز، مس، اسید گروتامین و زینک و غیره است.
او با تاکید بر خواص بیشمار این شربت گفت: استفاده از شربت انبه موجب جوان سازی پوست و مو همچنین ویتامین A و E و C موجود در آن باعث ایجاد خاصیت آنتی اکسیدان بسیار قوی و در نتیجه افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن میشود و از بدن در مقابل انواع بیماریها، مخصوصا سرطانها محافظت میکند.
عظمایی گفت: استفاده از این شربت تاثیر چشمگیری در برطرف شدن مشکل ناباروری دارد و جالب است بدانید مصرف انبه نقش موثری بر چاقی و لاغری هم دارد؛ اگر این شربت را یک ساعت یا نیم ساعت قبل وعدههای غذایی مصرف کنید، فیبر بالای موجود در آن میتواند موجب کاهش وزن و لاغری شود اما اگر آن را بعد وعدههای غذایی و به همراه شیر مصرف کنید میتواند باعث چاقی شده و بنیه ضعیف افراد را برطرف کند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: استفاده از شربت انبه میتواند موجب تقویت دستگاه گوارش شود؛ این میوه حاوی فیبر است و به عملکرد رودهها و رفع یبوست مفید واقع میشود همچنین استفاده از آن برای افرادی که مشکلاتی مثل چربی خون، دیابت و فشار خون دارند هم مفید است.
بیشتر بخوانید: شربتی شگفتانگیز برای درمان درد مفاصل/ با شربت چای ترش اعصابتان را آرام کنید
او گفت: استفاده از این ترکیب موجب تقویت سیستم قلبی و عروقی میشود و برای افراد مبتلا به ناراحتیهای تنفسی و آسم بسیار مفید است؛ نوشیدن این شربت در افرادی که دچار کم خونی هستند میتواند موجب افزایش گلبولهای قرمز خون شده و کم خونی آن ها را برطرف کند.
عظمایی با تاکید بر تاثیر مناسب این شربت برای زنان باردار و جنین گفت: استفاده از شربت انبه سلامت افرادی که کارهای سخت فیزیکی انجام میدهند مثل کارگران ساختمانی و بدنسازان را بهبود میبخشد و تاثیر زیادی بر تقویت بینایی دارد به طوری که میتواند به درمان افراد مبتلا به خشکی چشم و شب کوری کمک کند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: انبه را باید در فصل آن مصرف کرد و از مکانهای معتبر تهیه کرد؛ این میوه باید کاملا رسیده و سالم باشد؛ از تهیه انبههایی که به صورتهای غیر ارگانیک یا با استفاده از مواد شیمیایی به دست میآیند، اجتناب کنید تا از خواص مفید این میوه بهره ببرید.
او گفت: برای تهیه شربت انبه به ۴ عدد انبه متوسط، ۶ تا ۷ قاشق غذاخوری عسل، ۵۰ گرم تخم شربتی و ۲ لیوان شیر احتیاج دارید؛ کافیست انبههای پوست کنده و بی هسته را داخل مخلوط کن ریخته خوب به هم بزنید، محلول به دست آمده را در طول روز ۲ تا ۳ لیوان میتوان میل کنید، اگر خواستید به جای شیر آن را با آب درست کنید، میتوانید چند تکه یخ و یا حتی لیمو ترش نیز در آن استفاده کنید.
انتهای پیام/