اگر شما هم با فواید کشک و هل آشنا نیستید، حتما این مطالب را بخوانید.


به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنی‌های روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید را دنبال می‌کنیم. 

نکات تغذیه‌ای برای آثار مخرب کار در شب

تحقیقات  نشان می‌دهد در صورتی که تغذیه افراد در ساعاتی مناسب و به موقع صورت بگیرد اثرات مخرب کار در ساعت پایانی شب کاهش پیدا خواهد کرد. رعایت این نکته تغذیه ای، به تنظیم هورمون‌های مختلف و انسولین بدن و بهبود فعالیت‌های قلبی و عروقی آن در طول شبانه روز منجر می‌شود. پزشکان فعلا در حال انجام آزمایش‌هایی در این زمینه بر روی موش‌هایی هستند که طی ساعات طولانی در شب بیدار نگه داشته می‌شوند تا به رژیم تغذیه‌ای مناسب برای افرادی که مجبور به شب کاری هستند، دست یابند.

تاثیرات تغذیه مناسب بر روی خواب فرد/فواید هل چیست؟/ کشک بهترین آنتی اکسیدان است/آیا پاستیل مضر است؟/با کناره های نان باید چه کرد؟


بیشتربخوانید: پیاده روی بعد از شام چه تاثیراتی بر سلامتی دارد؟


تاثیرات هل بر بدن

اگر کمر درد، عضلانی یا رماتیسم دارید، حتما زمان دم چای و برنج از هل استفاده کنید زیرا هل سالم‌ترین دیکلوفناک و عضله باز کن و مسکن دنیاست؛ بدانید که هل ضد سرفه هم می تواند باشد، همچنین کبد و کلیه را تقویت می‌کند و یک مولتی ویتامین طبیعی است.

تاثیرات تغذیه مناسب بر روی خواب فرد/فواید هل چیست؟/ کشک بهترین آنتی اکسیدان است/آیا پاستیل مضر است؟/با کناره های نان باید چه کرد؟
کناره‌های نان را دور نریزید!

طی روند پخت نان، نوعی آنتی اکسیدان که با سرطان مقابله می‌کند، ظاهر می شود. مقدار این آنتی اکسیدان ضدسرطان در کناره های نان ۸ برابر خودش است!.

نان باگت ضدیبوست ومنبع ویتامین 
جوش شیرینی که به نان باگت زده می شود باعث جذب آلودگی هوا در بدن خواهد شد. نان در دستگاه گوارش مثل اسفنج عمل کرده و مواد سمی را به خود جذب و مسمومیت را رفع می‌کند، همچنین از اسهال و استفراغ تابستانی کودکان جلوگیری خواهد کرد. نان کپک زده را به سرعت ازخانه دور کرده؛ حتی در زمین دفن کنید! کپک نان سرشار از آفلاتوکسین است که عامل سرطان خون می‌تواند باشد. به امید بازیافت، نان انبار نکنید. 

تاثیرات تغذیه مناسب بر روی خواب فرد/فواید هل چیست؟/ کشک بهترین آنتی اکسیدان است/آیا پاستیل مضر است؟/با کناره های نان باید چه کرد؟

درمان کمردرد با چند حرکت ورزشی

روش اجرا
دست را روی میز یا صندلی گذاشته و چند قدم عقب بروید (تا دستتان صاف شود) و هم زمان سینه را به زمین نزدیک کنید. وقتی که استخوان لگن عقب‌تر از مچ پا قرار گرفت، پاهایتان را صاف کنید و استخوان دنبالچه را به بالا هدایت کنید. دستها را سر جایش نگه دارید و با شانه هایتان به زمین فشار وارد کنید. این حرکت برای شانه هاست که برای جلوگیری فشار به کمر انجام می شود. عضلات شکم را سفت کرده و به کمکش قوس طبیعی کمر را حفظ خواهد کرد. در این حالت بین پنج الی ده نفس عمیق بکشید. کمی استراحت کنید؛ این  حرکت را  دو الی سه بار انجام بدهید.

تاثیرات تغذیه مناسب بر روی خواب فرد/فواید هل چیست؟/ کشک بهترین آنتی اکسیدان است/آیا پاستیل مضر است؟/با کناره های نان باید چه کرد؟


بیشتر بخوانید : عجیب‌ترین و حیرت‌انگیزترین غذاهای آینده در جهان+تصاویر


اگر همه کشک بخورند پزشکان ورشکسته خواهند شد؟

پروتئین کشک، سیستم ایمنی را تحریک و به ایجاد آنتی اکسیدان ارزشمند کمک می‌کند. کشک رادیکال‌های آزاد را نابود و در سم زدایی عوامل سرطان زا شرکت می‌کند و عملکرد شناختی را در بیماران آسیب پذیر از استرس بهبود می‌بخشد. کشک افزایش دهنده توده‌های عضلانی و تسریع کننده بهبودی بعد از بیماری است. بهترین کشک، کشکی است که از شیر دامی تهیه می‌شود که در چمنزار‌های سبز طبیعت و به دور از هر گونه مواد شیمیایی و سموم، رشد یافته و به آن‌ها هیچ گونه هورمون رشدی داده نمی‌شود.

تاثیرات تغذیه مناسب بر روی خواب فرد/فواید هل چیست؟/ کشک بهترین آنتی اکسیدان است/آیا پاستیل مضر است؟/با کناره های نان باید چه کرد؟

 


پاسخ به سوالات پزشکی را اینجا بخوانید


بهترین جایگزین پاستیل چیست؟

پاستیل یا آبنبات ژله‌ای نوعی شیرینی کوچک و لاستیک مانند است که از شکر، شربت گلوکز، طعم دهنده‌ها، رنگ‌های خوراکی و ژلاتین ساخته می‌شود. ژلاتین استفاده شده در ساخت و تولید این مواد باعث ایجاد حالت ژله‌ای در آن‌ها می‌شود. در این میان برگه‌ها به دلیل طعم شیرین و مزه متنوع جایگزین مناسب پاستیل‌یا آبنبات‌های نرم خواهند بود. شما می‌توانید انواع میوه (برگه زردآلو، انجیر، آلو، هلو، موز، کیوی، سیب، نارنگی و غیره) را در مقابل آفتاب، روی بخاری یا شوفاژ خشک کنید.

تاثیرات تغذیه مناسب بر روی خواب فرد/فواید هل چیست؟/ کشک بهترین آنتی اکسیدان است/آیا پاستیل مضر است؟/با کناره های نان باید چه کرد؟

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حمید لاری
۱۰:۰۱ ۱۷ شهريور ۱۳۹۸
سلام ممنون از باشگاه خبرنگاران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۳ ۱۷ شهريور ۱۳۹۸
مگه میشه هل کیلویی ۵۰۰وخورده ای هزار تومن روخورد،از گلومون پایین نمیره!!
باید چند تا دونه بندازیم توشیشه ودرشو محکم ببندیم فقط نگاش کنیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۲۶ ۱۷ شهريور ۱۳۹۸
نفهمیدیم نان باگت خوبه یا بد؟
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۲۲:۳۶ ۱۶ شهريور ۱۳۹۸
جوش شیرین یک ماده صنعتی غیر خوراکی و بسیار سمی ، سرطان زا و خطرناک است و باعث از بین رفتن پرزهای روده و معده می گردد ، استفاده از این ماده در هر نوع خوراکی و به ویژه نان ممنوع شده و جرم تلقی می شود بعلاوه که معمولا در نان های حجیم استفاده از آن مانع پف کردن کافی نان می شود .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۶ ۱۷ شهريور ۱۳۹۸
به دلیل عدم نظارت کافی به وفور استفاده میگردد. بربری بدون جوش شیرین وجود ندارد! کاملا طعم جوش شیرین در آن مشهود است. همچنین نان موسوم به نان قندی!
Iran (Islamic Republic of)
حقگو
۲۱:۵۵ ۱۶ شهريور ۱۳۹۸
از راهنمائی و اطلاعات شما بی نهایت تشکر میکنم
Iran (Islamic Republic of)
دكتر طاهره ج.
۲۰:۱۷ ۱۶ شهريور ۱۳۹۸
مگر ديكلوفناك داروى سالمى است؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۷ ۱۷ شهريور ۱۳۹۸
نگفتند سالم است گفتند دیکلوفناک طبیعی
آخرین اخبار