به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید ناصر حسینی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اندیمشک گفت: آموزشهای فنی و حرفهای تسهیلکننده امر اشتغال هستند از این رو بهطور مستقیم در اشتغال و اقتصاد و همچنین بازار کار نقش مهمی را ایفا میکند و تلفیق دانش با مهارت و خلاقیت، زمینهساز اشتغال مولد و پایدار توأم با کارآفرینی، تأثیر مهمی در رشد و توسعه اقتصادی و توانمندسازی منابع انسانی دارد.
او با اشاره به رشد اقتصاد افزود: توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در شرایط کنونی برای رشد اقتصادی کشور و به ویژه شتاب دهی به فرآیند تولید امری حیاتی است.
حسینی بیان داشت: بانوان در تمامی عرصهها و میادین فعالیتی جوامع در کنار آقایان، به عنوان یکی از بازوان پرتوان، کارگشا و مولد تأثیرگذار و نقشآفرین در جامعه هستند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اندیمشک تصریح کرد: سهم ۳۰ درصدی بانوان کارآفرین اندیمشکی در تسهیلات فراگیر و اشتغال روستایی نشان از حضور موفق و چشمگیر آنان در حوزههای مختلف تولید و کار است.
حسینی عنوان کرد: تولیدات بانوان شهرستان شامل فرش دستباف، بافتههای داری، احرام بافی، حصیر و کپو بافی، ظرفهای سفالی، انواع البسه و پوشاک، تولید عرقیجات گیاهی با خواص درمانی، چرم دوزی، فعالیتهای آموزشی در حوزه صنایعدستی، است.
انتهای پیام/م