به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، سید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: ۸۲ کارشناس بهداشت محیط در قالب ۴۱ تیم بازرسی در ایام محرم اقدام به نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی از قبیل مساجد، تکایا، حسینیهها و ایستگاههای صلواتی زیرپوشش این دانشگاه کردند.
او افزود: بیش از ۳ هزار مورد کلرسنجی و نمونه برداری از منابع آب آشامیدنی در این اماکن انجام شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: هرگونه پخت و پز مواد غذایی باید در مکانهای بهداشتی انجام شود و افرادیکه در طبخ و توزیع مواد غذایی مشارکت دارند باید دارای کارت بهداشت باشند.
او افزود: سامانه تلفنی ۱۹۰ به صورت ۲۴ ساعته فعال است و این سامانه تلفنی در تمام ایام سال آماده دریافت پیامها، نظرات، پیشنهادات، اخبار و یا شکایات هموطنان عزیز در خصوص مسائل بهداشت محیطی است.
انتهای پیام/ع