به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بدن انسان میتواند بدون مصرف همزمان چربی نیز ویتامین E را جذب کند. شرکت کنندگان در این پژوهش زنان ۱۸ تا ۴۰ ساله بودهاند. به زنان شرکتکننده در طول مدت این تحقیق مکملهای غذایی داده شده که برخی شامل ویتامین E و چربی و برخی تنها شامل ویتامین E بودهاند.
بر اساس مطلبی که در ارتباط با این مطالعه در مجله تخصصی تغذیه "American Journal of Clinical Nutrition" منتشر شده است نتایج این آزمایشها نشان میدهد ویتامین E حتی در مواردی که زنان شرکتکننده تا ۱۲ ساعت بعد، چربی مصرف کردهاند نیز جذب شده است.
ویتامین E به گروهی از ترکیبات محلول در چربی گفته میشود که خاصیت آنتیاکسیدان دارد. آنتیاکسیدانها ترکیباتی هستند که اکسیداسیون را مهار میکنند. اکسیداسیون یک واکنش شیمیایی است که میتواند رادیکالهای آزاد تولید و از این طریق به سلولهای موجودات زنده آسیب وارد کند.
ویتامین E همچنین برای سیستم ایمنی بدن بسیار اهمیت دارد. بدن انسان خود قادر به تولید ویتامین E نیست و این ویتامین با مصرف دانههای روغنی مانند فندق، گردو و همینطور روغن زیتون و روغن آفتابگردان به بدن میرسد.
فواید ویتامین E شامل درمان و پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی مانند درد قفسهی سینه، فشار خون بالا و گرفتگی یا انسداد رگها میشود. همچنین مصرف این ویتامین در زنان باعث کم شدن دردهای قاعدگی میشود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/