محمدرضا بهادری مدیر پایگاه جهانی شوشتر در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، صنعت گردشگری را دارای جایگاه قابلتوجهی در اقتصاد جهانی دانست و گفت: یکی از صنایع پر رونق در بسیاری از کشورهای جهان به حساب میآید که در این میان شهر جهانی شوشتر از این قاعده مستثنی نیست و همواره از ارزش ویژهای برخوردار بوده است.
او ضمن اشاره به ارتباط پاکسازیهای آثار و حضور گردشگران در شوشتر افزود: شهر جهانی شوشتر با قرارگیری در مسیر شاهراه ورودی آبهای سرچشمه گرفته از کوههای زاگرس و پیوستن آن به کارون بزرگ با دربرگیری آثار بینظیر و زیبا، هرسال میزبان هزاران گردشگر داخلی و خارجی بوده که متأسفانه به طور مداوم این آثار با انباشت آوردهای رودخانهای، نخالههای ساختمانی، زبالههای شهری و... دست و پنجه نرم میکنند و در نتیجه مناظر نازیبا و نامناسب را به دید گردشگران پدید میآورد.
بهادری اظهار داشت: از این رو در جهت حفظ حرمت و صیانت از آثار تاریخی و داشتن آثار درخور شأن و منزلت این شهر، پاکسازی کلی آثار جهانی در شوشتر در دستورکار قرار گرفته که توسط تیم اجرایی پایگاه در حال انجام است.
مدیر پایگاه میراث جهانی شوشتر در خصوص مدت زمان انجام این پاکسازیها نیز تصریح کرد: پاکسازی جامع آثار از اوایل هفته گذشته آغاز شده است و پیشبینی میشود به مدت ۳۰ روز کاری ادامه داشته باشد.
این مقام مسئول بیان داشت: باتوجه به توان محدود پایگاه میراث جهانی سازههای آبی تاریخی شوشتر از نظر سختافزاری و نیروی انسانی، اینگونه اقدامات لزوم همکاری بیشتر دستگاههای اجرایی در حفاظت و پاکسازی آثار موجود در سطح شهر و همچنین همکاری بیشتر شهروندان در نگهداری این آثار را میطلبد.
انتهای پیام/گ
آغاز پاکسازی بناهای تاریخی