یک متخصص طب سنتی گفت: رفلاکس، بیماری شایع در افراد است که با رعایت برخی نکات تغذیه‌ای می‌توان از بروز آن جلوگیری کرد.

جعفر غفارزاده، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره رفلاکس معده (برگشت اسید معده به مری) اظهار کرد: رفلاکس معده، بیماری شایع در بین افراد است که به علت شل بودن دهانه ورودی معده اتفاق می‌افتد.

ساعت ۱۵/ درمان رفلاکس با طب سنتی

راه‌های پیشگیری از رفلاکس معده

او بیان کرد: افراد برای اینکه به رفلاکس معده دچار نشوند باید غذا را به خوبی بجوند، هر لقمه غذا باید ۳۰ بار جویده شود، تند غذا خوردن و خوب نجویدن غذا، هوا را با غذا وارد معده می‌کند.


بیشتر بخوانید: رفلاکس معده را با چند فرمول گیاهی درمان کنید +تسکین سوزش سر دل با روش‌های خانگی


این متخصص طب سنتی افزود: افراد نباید همراه غذا مایعات مانند آب یا دوغ بنوشند یا ماست، ترشی و سالاد مصرف کنند، بنابراین باید بین نوشیدن مایعات یا خوردن این مواد غذایی با غذای اصلی حدود ۲ ساعت فاصله باشد، دراز کشیدن هم بلافاصله پس از مصرف غذا ممنوع است، بنابراین اشخاص باید یک تا ۲ ساعت پس از خوردن غذای اصلی بخوابند همچنین مبتلایان به رفلاکس هنگام خوابیدن باید یک بالش بلند زیر سر خود بگذارند تا برگشت اسید از معده به مری کمتر اتفاق بیفتد.

موثرترین روش‌های درمان رفلاکس معده

غفارزاده تاکید کرد: مصرف یک قاشق مرباخوری تا غذاخوری رب بِه با سفت کردن دهانه معده، به بهبود رفلاکس کمک می‌کند، استفاده از بِه پخته شده به شکل آب‌پز یا دمنوش و مربای بِه هم در درمان این عارضه نقشی موثر دارد، افراد باید از خوردن میوه بِه به شکل خام پرهیز کرده، بِه در برخی افراد یبوست را ایجاد می‌کند، بنابراین مبتلایان به یبوست باید در مصرف این میوه احتیاط را رعایت کنند، رب بِه باید در یخچال نگهداری شود، زیرا زود کپک می‌زند.

ساعت ۱۵/ درمان رفلاکس با طب سنتی


بیشتر بخوانید: باید‌ها و نباید‌های تغذیه‌ای برای مبتلایان به «رفلاکس معده»


او مصرف پودر آویشن همراه غذا را در درمان رفلاکس معده موثر دانست و تصریح کرد: نوشیدن دمنوش آویشن یک ساعت پس از مصرف غذای اصلی هم به کاهش علائم رفلاکس کمک می‌کند البته افراد نباید در استفاده از آویشن زیاده‌روی کنند.

ساعت ۱۵/ درمان رفلاکس با طب سنتی

غفارزاده یادآوری کرد: مصرف تخم‌گشنیز پودر شده همراه با غذا یا سبزی گشنیز به همراه پلو، با سفت کردن دهانه تحتانی معده در بهبود علائم رفلاکس موثر است.

ساعت ۱۵/ درمان رفلاکس با طب سنتی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Farzaneh K. N
۲۲:۳۴ ۱۸ دی ۱۳۹۹
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
نصرت
۲۳:۳۹ ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
چای میخورم رفلاکس معدم زیاد میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۵ ۲۵ تير ۱۴۰۰
خوب نخور