طهماسبی گفت: بسیاری از مدارس برای تهیه پوشاک دانش آموزان به واحدهای غیرمجاز مراجعه میکنند که علت آن را منافع شخصی و قیمت پایین در آن عنوان کردند.
حبیب طهماسبی رئیس اتحادیه خیاطان در گفتوگو با خبرنگار صنعت،تجارتوکشاورزیگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ، درباره تولید پوشاک دانش آموزان در واحدهای غیرمجاز اظهار کرد: بسیاری از مدارس برای تهیه پوشاک دانش آموزان به واحدهای غیرمجاز مراجعه میکنند که علت آن را منافع شخصی و قیمت پایین در آن عنوان کردند.
رئیس اتحادیه خیاطان در ادامه از نارضایتی این واحدهای غیر مجاز برای تهیه این پوشاک مدارس، گفت: مدارس میتوانند از ما مشاوره بگیرند به عنوان مثال، بدانند که برای یک روپوش مدرسه به چند متر پارچه نیاز است و اینکه دوخت و دوز آن، چقدر هرینه میبرد تا اگر برای آنها مقرون به صرفه بود، به آنها خیاطان مجاز را معرفی کنیم تا با بستن قرارداد، بتوانند بهتر به والدین و دانش آموزان ارائه خدمت کنند.
بیشتر بخوانید: جولان کت و شلوارهای چینی در بازار/خیاطانی که به دلیل واردات بی رویه بیکار میشوند
طهماسبی در ادامه تصریح کرد: اگر خیاطان زیر نظر خود اتحادیه باشند نیروهای بازرسی و تعزیرات نظارت کامل بر آنها دارند و نمیتوانند اقلام و پوشاک را با هر قیمت به مصرف کننده و فروشنده کنند.
او در ادامه گفت: هم اکنون یکی از حوزه های اشتغال زا و درآمدزا در هر کشوری به عرصه پوشاک و البسه آن معطوف می شود، گردش مالی صنعت پوشاک این عرصه را به عنوان یکی از جذاب ترین فعالیت های اقتصادی مبدل کرده است، توجه بیشتر به دوخت و دوز در این عرصه می تواند کمک شایانی به خیاطان داشته باشد.
رئیس اتحادیه خیاطان در پایان گفت: متاسفانه در این مورد چندین بار با رسانههای مختلف مصاحبه انجام شده، اما هنوز این مساله حل نشده است و ما هر سال با این مشکلات دست و پنجه نرم میکنیم و امیدواریم که صحبتهای ما به گوش مسئولان برسد.
انتهای پیام/