به گزارش
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، نحوه ثبت نام، شرایط و مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور به شرح زیر اعلام شد:
- ثبت نام با مراجعه به مراکز و واحدها در سراسر کشور انجام میشودثبت نام در رشتههای بر اساس سوابق تحصیلی (بدون کنکور) دانشگاه پیام نور از طریق مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور در سراسر کشور انجام میشود و داوطلبان میتوانند با مراجعه حضوری نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
- تحصیل همزمان در دو رشته و اختیاری بودن شهر محل برگزاری امتحانات پایان ترمتحصیل همزمان در دو رشته، پایینترین شهریه دانشگاهی، اختیاری بودن حضور در کلاسهای درس، اعطای وام یک و ۴ دهم درصد برای کل شهریه تحصیلی، شرایط ویژه برای کارمندان، شاغلین و بانوان خانه دار، سهولت در تغییر رشته و مهمانی در شهر مورد نظر دانشجو، تعیین شهر محل برگزاری امتحانات پایان ترم به انتخاب دانشجو و برگزاری کلاسهای درس به صورت حضوری، نیمه حضوری و الکترونیکی (ترکیبی) از مهمترین مزایای این دانشگاه است.
- شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور را بانکها پرداخت میکنندشهریه ثابت مقطع کارشناسی حدود ۲۱۰ هزار تومان، کارشناسی ارشد حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و دکتری حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است و همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید وام شهریه تا سقف ۲۰ میلیون تومان به کلیه دانشجویان (حتی دانشجویان بدهکار) این دانشگاه در داخل و خارج از کشور در تمامی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری اختصاص مییابد.
*میزان تسهیلات دوره کارشناسی یک میلیون تومان برای ١٠ ترم با اقساط ٦٠ ماهه و با کارمزد یک و چهاردهم درصدی برای هر ترم است.
*تسهیلات دوره کارشناسی ارشد ٢ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان با بازپرداخت ٣٠ ماهه و برای ٥ ترم است.
*تسهیلات دوره دکتری تخصصی ٧ میلیون و ٥٠٠ هزار تومان و بازپرداخت این تسهیلات نیز ٥٤ ماهه و برای ٩ ترم است.
- شرایط ویژه دانشگاه برای شاغلین و بانوان خانه دارسهم بالایی از آزمونها و کلاسهای درس در دانشگاه پیام نور به صورت الکترونیکی ارائه میشود. شیوه آموزشی دانشگاه پیام نور به دانشجویان این امکان را میدهد که حتی بدون حضور در کلاس درس بتوانند به تحصیل ادامه دهند و دانشجو خود انتخاب میکند که از کدام شیوه حضوری، نیمه حضوری و یا الکترونیکی برای تحصیل خوداستفاده کند.
- اعطای تسهیلات اشتغالزایی به مهارت آموزان دانشگاه پیام نوردورههای مهارتی دانشگاه پیام نور در حال حاضر در ۷ مرکز این دانشگاه در استانهای مختلف به صورت آزمایشی، به دانشجویان و فارغ التحصیلان ارائه میشود و این افراد پس از دریافت گواهی دوره آموزشی تحت پوشش تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان از سوی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم قرار خواهند گرفت.
پاسخ به سوالات دانشجویی را اینجا بخوانید
این دورههای مهارتی در دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی در حوزه سنگهای تزئینی، دانشگاه پیام نور فارس با محوریت مرکز جهرم صنایع تبدیلی و بسته بندی خرما، دانشگاه پیام نور همدان در حوزه صنایع دستی و چوب، دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در حوزه بوم گردی، دانشگاه پیام نور استان مرکزی در حوزه پوشاک، دانشگاه پیام نور کرمان در حوزه فرش، گلیم و پته و دانشگاه پیام نور لرستان (خرم آباد) در حوزه گیاهان دارویی و کشتهای گلخانهای برگزار میشود.
انتهای پیام/
شهریه ثابت مقطع کارشناسی چقدر است؟