رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت:پیگیر مسائل تسهیلات برای وارد کردن ماشین آلات نساجی هستیم و نوسازی در این صنعت اجتناب ناپدیر است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،ایرج موفق رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان امروز در آئین رونمایی از میز ملی توسعه صادرات نساجی کشور گفت: ۷۸ میز توسعه صادرات کالایی در کل کشور وجود دارد، از این تعداد ۱۰ میز کالایی متعلق به استان اصفهان و با سهم تهران برابر است.

ایرج موفق افزود: مهم‌ترین میز‌های ملی در سراسر کشور شامل شیرینی جات سنتی، گز، گلاب، صنایع دستی، قیر، گچ و آهک می‌شود.

او گفت: تعداد واحد‌های نساجی در کل کشور هشت هزار و ۵۰ واحد است و ۱۵ درصد از کل سرمایه گذاری در صنعت مربوط به این بخش است. دو هزار و ۲۱۲ واحد صنعتی نساجی در اصفهان فعالیت می‌کنند و ۲۵ درصد از کل واحد‌های صنعتی اصفهان را در بر می‌گیرند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان اضافه کرد: مسائل و مشکلاتی را در بخش واحد‌های نساجی داریم و به دنبال این هستیم که بتوانیم در این میز کشوری پیگیر مسائل مربوط به قاچاق باشیم و درخواست داریم به شرکت کنندگان در نمایشگاه‌های تجاری معتبر دنیا یارانه تخصیص یابد.

موفق اعلام کرد: پیگیر مسائل تسهیلات برای وارد کردن ماشین آلات نساجی هستیم و نوسازی در این صنعت اجتناب ناپدیر است. مسائل مربوط به تعرفه‌ها و تبعیض کشور‌هایی که با تجار ایرانی ارتباط دارند. امیدوارم مصوباتی برای توسعه و رشد این صنعت در این میز داشته باشیم. افتخار می‌کنیم که میز ملی نساجی در اصفهان و با حضور وزیر صمت رونمایی می‌شود.


رییس انجمن صنایع نساجی استان اصفهان نیز گفت: برای تامین مواد اولیه از طریق پتروشیمی مشکل داریم و بسیاری از مصوبات برای تسهیل گری در این زمینه رعایت و اجرا نشده است. ۲۵۴ میلیارد تومان از نساجی‌ها گرفته شده و ۵۱۱۴ شغل کاهش پیدا کرده است.

حبیب الله شاه کرمی خواستار شد: تخفیفی که پتروشیمی‌ها برای شرکت‌های ترکیه‌ای قائل می‌شوند برای تولید کنندگان ایرانی نیز قائل شوند. همچنین ورود کلیه محصولات نساجی که امکان تولید آن‌ها در کشور فراهم است، ممنوع شود، زیرا اهرم تعرفه از بین رفته و دلار ۱۲هزار تومان است. گمرکات تعرفه را بر اساس ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت می‌کند و از این رو تمایل به قاچاق و واردات افزایش پیدا کرده است.

او افزود: حداکثر مدت عمر ماشین آلات نساجی در دنیا، پنج سال است؛ این در حالی است که عمر ماشین آلات نساجی در ایران به بیش از ۱۵ سال می‌رسد. تولید پنبه بسیار سخت است و کشاورز تمایل چندانی به کاشت آن ندارد و این کالا در تمام دنیا به عنوان یک کالای استراتژیک شناخته می‌شود و طلای سفید نام دارد.

رییس انجمن صنایع نساجی استان اصفهان گفت: امسال به دلیل افزایش سطح زیر کشت، ۷۵ هزار تن پنبه کاشته شده است، اما صنعت نساجی ۱۱۰ هزار تن پنبه نیاز دارد. سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار قاچاق منسوجات در کشور داریم و قیمت کالایی که از ترکیه به ایران وارد شده و در بازار به فروش می‌رسد از قیمت کالا‌ها در خود کشور ترکیه کمتر است.

شاه کرمی گفت: هر کالایی باید برچسب شاخص و دقیق داشته باشد و سپس به کشور وارد شود. باید اطلاعاتش به صورت دقیق در سامانه‌های رایانه‌ای ثبت شود تا بتوانیم کالا‌های قاچاق و وارداتی را تشخیص دهیم.

او افزود: ترکیه امروز بازار ایران را به عنوان بازار هدف برای صنعت نساجی خود در نظر گرفته و برای توسعه صادرات پوشاک به ایران هرکاری می‌کند. ما تنها پنج درصد کمتر از آمریکا پوشاک مصرف می‌کنیم و این نشان می‌دهد که ایران یک مصرف کننده بزرگ پوشاک است. چین و هند نیز به عنوان دو کشور تجاری بزرگ قصد دارند ۹۰۰ هزار شغل نساجی ایران را از بین ببرندو ایران را به بازار هدف کالا‌های نساجی خود تبدیل کنند.

شاه کرمی تاکید کرد: باید برای بازسازی و نوسازی ماشین آلات صنایع نساجی تسهیلات مناسب و کافی در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/م

 

رونمایی  از میز ملی توسعه صادرات نساجی کشور در اصفهان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
باران
۱۱:۰۶ ۲۲ مهر ۱۳۹۹
چرا به شرکتهای دانش بنیان بها داده نمیشه درمورد ساخت تجهیزات نساجی و پوشاک

ایران پر است از استعدادهای درخشان

چرا چشم ب واردات داره مسئولان کشوری ؟