به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، پیمان نبهانی معاون برنامهریزی و سرمایه گذاری مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان گفت: کوهستان، مزارع سرسبز و حیات جانوری و گیاهی در ۳ بخش باغملک وجود دارند این شهرستان از کوههای بادرنگان در شمال و کوههای زرین و دیوانه در جنوب تشکیل شده و این در حالی است که مهمترین پوشش گیاهی آن را بلوط و افرا تشکیل میدهد.
او افزود:این منطقه مهمترین محل رویش گیاهان دارویی و صنعتی همچون گلگاوزبان، خاکشیر، گون و کتیرا محسوب میشود و حیات جانوری غالب در منطقه، روباه، شغال، گرگ، بزکوهی، قوچ، میش، گراز، خرگوش، کبک، قرقاول است که به دلیل وفور، بعضی از این جانوران منطقهای شکار نیز میشوند.
نبهانی بیان داشت:بخش صیدون با وجود امامزاده سیدبهزاد و امامزاده عبدالله و روستاهای زیبایی همچون سرآسیاب، طلاور و رودزیر، ظرفیتی بینظیر برای رونق گردشگری سیاحتی و زیارتی برای مردم استان است.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان تصریح کرد: ترمیم روستاها در مسیر امامزادهها و تبدیل آنها به اقامتگاههای بومگردی موضوعی است که به افزایش فعالیت گردشگری در این منطقه کمک شایانی میکند و در بخش صیدون درخت بادام فراوان در کوه ها می روید.
این مقام مسئول گفت: بخش میداوود نیز با مزارع سرسبز و برنج معروفش شناخته میشود بخش مرکزی، دارای جاذبههایی است که در هر زمان از سال همواره گردشگرانی برای دیدن آنها به منطقه سفر میکنند؛ روستاهای فوقالعاده زیبا که از ابوالعباس شروع و به رباط و بارگاه حضرت سلیمان ختم میشوند و یا مسیری که از قلعهتل شروع شده و با گذر از جنگل و سایت گردشگری بلوط و روستای تاریخی تمبی به روستای زیبای مالآقا ختم میشود.
او افزود: رودخانه جاری که از بین درختان متراکم روستاها میگذرد، جاذبهای بیبدیل است که فقط در روستاهایی از جمله رباط میتوان آن را دید و لذت برد؛ این در حالی است که خانههای بومگردی در مجاورت بارگاه حضرت سلیمان و نزدیکی به جنگل نیز وجود دارد.
انتهای پیام/م