عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: اکنون هزار کم شنوا و ناشنوا در نوبت انتظار عمل کاشت حلزون هستند.


حسینعلی شهریاری عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به لزوم غربالگری شنوایی کودکان اظهار کرد: غربالگری شنوایی کودکان باید از اولویت کارها در حوزه پیشگیری مدنظر قرار بگیرد زیرا با صرف هزینه کم می‌توان از بروز ناشنوایی و حتی کم‌شنوایی کودکان و نوزادان جلوگیری کرد.

او ادامه داد: برای پیشگیری از بروز بیماری ناشنوایی و کم‌شنوایی کودکان، انجام آزمایش‌های ژنتیک و غربالگری‌ها قبل از ازدواج امری لازم محسوب می‌شود زیرا می‌توان با انجام آزمایش‌های ساده از تولد کودکان مبتلا به کم‌شنوایی و ناشنوایی جلوگیری کرد.

بروز آسیب‌های روحی و روانی در کودکان مبتلا به کم‌شنوایی

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: یک کودک کم‌شنوا به سختی با اطرافیان می‌تواند در طول زندگی روزمره خود ارتباط برقرار کند به همین دلیل پیشگیری از عارضه کم‌شنوایی در نوزادان و کودکان بسیار مهم است زیرا این بیماری باعث بروز اختلالات روانپزشکی می‌شود.

شهریاری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی و مجمع خیرین سلامت تعامل خوبی در زمینه خرید تجهیزات مربوط به کاشت حلزون ویژه نوزادان و کودکان کم‌شنوا انجام داده‌اند و در حال حاضر هزار نفر در نوبت انتظار عمل کاشت حلزون هستند.


بیشتر بخوانید: خرید سالیانه ۱۵۰ میلیون یورو تجهیزات پزشکی


او افزود: امیدوارم هیئت امنای ارزی تجهیزات کاشت حلزون را سریع‌تر از گذشته تأمین کنند زیرا زمان طلایی برای عمل جراحی کاشت حلزون نوزادان و کودکان بین یک تا پنج سال است و بعد از این مدت اثربخشی آن  برای شنوایی کودکان کاهش پیدا می‌کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.