شروین بدو، رئیس مرکز طبی کودکان در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه ضریب اشغال تخت در مرکز طبی کودکان امام خمینی بسیار بالا است، اظهار کرد: تمام موارد ابتلای کودکان به بیماریهای سخت به این مرکز ارجاع داده میشود؛ بنابراین ۷۰ درصد از بیماران از سراسر کشور به این بیمارستان مراجعه میکنند.
او ادامه داد: مرکز طبی کودکان با کمک شهرداری منطقه، خیرین و سایر ارگانها همراهسراهایی را جهت اقامت خانواده کودکان بیمار در نظر گرفتهاست و بخش خصوصی تأمین زمین و محل جهت ایجاد همراهسرا را به عهده گرفته و کمک بزرگی جهت تجهیز ساختمانها همراهسرا به ما کرده است.
شروین بدو بیان کرد: در تلاشیم تا دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران تهیه و تأمین شود. خوشبختانه تا به امروز هیچ مشکلی در زمینه تأمین دارو نداشتهایم و از طریق داروخانه بیمارستان و ۱۳ آبان، دارو و تجهیزات مورد نیاز بیماران را فراهم کردهایم.
او ادامه داد: تحریمها مشکلاتی را برای ما در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی ایجاد کرده است، اما خوشبختانه با همکاری بین مراکز مختلف بیمارستانی و کمک وزارت بهداشت، تمام اقدامات جهت تأمین دارو و ملزومات مورد نیاز بیماران انجام شده است.
رئیس مرکز طبی کودکان درباره نسخهنویسی الکترونیکی، گفت: نسخهنویسی الکترونیکی باعث مدیریت منابع مالی و دارویی میشود. در بیمارستان امام خمینی و مرکز طبی کودکان زیرساختهای لازم در زمینه اجرای نسخهنویسی الکترونیکی فراهم شده است.
بیشتر بخوانید: کمبود ۲۵ هزار تخت بیمارستانی در کشور/ضریب بالای اشغال تخت در بیمارستانها درست نیست
شروین بدو افزود: معتقدم که قبل از نسخهنویسی الکترونیکی باید موضوع ارجاع الکترونیکی مدنظر قرار بگیرد و بیمارستان امام خمینی به عنوان یک مرکز پیشرو داوطلب شده و زیرساختهای لازم را در زمینه نسخهنویسی الکترونیکی فراهم کرده است.
او بیان کرد: براساس مذاکرات صورت گرفته با سازمانهای بیمهگر، سیستم الکترونیکی داروخانههای تحت پوشش بیمارستان امام خمینی فعال و به روز شده است و استعلام داروها و استحقاق سنجی بیماران به روش الکترونیکی انجام میشود.
انتهای پیام/