مدیر آموزش و پرورش نایین گفت: در برخی از مدارس سطح شهرستان از بخاری نفتی استفاده می‌شود که نیازمند نگاه خیران نایینی است.

استفاده بخاری نفتی در برخی از مدارس نایین / بهره برداری از مدرسه خیرساز مسکن مهر قائمیه از اواسط مهرماه / ۳۰ درصد معلمین نایین را بازنشستگان تشکیل می‌دهندرحمت اله رضایی مدیر آموزش و پرورش نایین در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: آموزش و پرورش سازمانی است که مردم ارزشمند‌ترین و طلایی‌ترین سرمایه‌های خود را به آن می‌سپارند و ما باید درمقابل آن امانت دار خوبی باشیم که نیازمند نگاه ویژه مسئولین، معتمدین و شورا‌های شهر و روستا است.

او با اشاره به تشکیل مجمع خیرین آموزش در نایین افزود: با مشارکت خیّرین آموزشی و مدرسه‌ساز می‌توانیم در جهت فضاسازی، تامین امکانات آموزشی موفق عمل کنیم.

رضایی، کم جمعیت بودن مدارس روستایی، مشکل سرویس‌های رفت و آمد معلمان را یکی از مشکلات آموزش و پرورش دانست وگفت: امروز دانش آموزان چوپانانی از یک طرف، از نبود وسیله گرمایشی رنج می‌برند و از طرفی معلمینی که بایستی کیلومتر‌ها در روستا‌های خارج از شهرستان خدمت کنند از کیفیت سرویس مطلوبی برخوردار نیست که نیاز‌مند نگاه خیرانه نایینی است.

او با اشاره به وضعیت سیستم گرمایشی مدارس شهرستان نایین اظهار کرد: از مدرسه سمیه چوپانان بازدید و مشاهده شد که از بخاری تابشی استفاده می‌شود، ولی مدرسه ستوده این روستا هنوز بخاری‌های نفتی داریم و قول‌های مساعدی داده شده که در آینده هم در انارک و هم در چوپانان روستا‌هایی که از شهرستان دور هستند استاندارد سازی لازم انجام شود که در برخی از مدارس بخاری نفتی استفاده می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش نایین گفت: مدرسه حضرت مریم (س) قائمیه، پروژه خیرسازی است که تا اوایل شهریور ماه سال جاری ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت، اما با توجه به مشکلاتی که در مدارس فرهنگ، آیت الله نایین، فدک و توحید وجود دارد با همکاری همه ارگان‌های شهرستان از جمله نماینده، فرماندار و بقیه اعضای شورای اداری، مقرر شد تلاش مضاعف صورت بگیرد و با برنامه ریزی که این اداره انجام می‌دهد در هفته سوم مهرماه پذیرای دانش آموزان مسکن مهر قائمیه در این مدرسه خیر ساز خواهیم بود.
او افزود: سازماندهی نیروی انسانی در این راستا صورت گرفته و دانش آموزانی که در سمت مسکن مهر قائمیه ساکن بودند به این چهار مدرسه مراجعه نمودند و این‌ها در کلاس‌های جداگانه تفکیک شدند که به محض ایمن سازی مدرسه، ما آمادگی خود را به جهت استفاده دانش آموزان در آینده از مدرسه قائمیه اعلام می‌کنیم.

شکیل کمیته‌های کیفیت بخشی و پایگاه‌های کنکور در نایین

رضایی گفت: کمیته‌های کیفیت بخشی در راستای افزایش راندمان آموزشی و پرورشی در این شهرستان تشکیل خواهیم داد که با استفاده از ظرفیت‌های شهرستان هم از نظر نیرو‌های مجرب بازنشسته و هم از نظر نیرو‌های جوان، بتوانیم یک کار نسبت بهتری را نسبت به سال قبل داشته باشیم.

او افزود: پایگاه‌های کنکور را در مدارس دخترانه، متوسطه اول و دوم شهید حسینی و خدیجه کبری خواهیم داشت که یکی از برنامه‌هایی است که در راستای عدم قبولی دانش آموزان شهرستان نایین در رتبه‌های عالی کنکور است که با وجود اینکه سطح نمرات و معدل امتحانات نهایی این عزیزان در هر سه مدرسه رتبه خوبی بوده، اما در بحث پذیرش دانشگاه با یک سری ضعف روبه رو هستیم و تلاش خواهیم کرد با یک سری برنامه‌های آموزشی و همکاری مدیران هر سه مجموعه ومعاون آموزشی در این زمینه موفق باشیم.

مدیر آموزش و پرورش نایین با اشاره به اینکه نبود نیرو‌های با تجربه. کم سابقه با فاصله خدمتی زیادی باعث شده سطح رتبه کنکور در شهرستان کاهش یابد، بیان کرد: برنامه ریزی اولیه تشکیل پایگاه‌های کنکور در حال انجام است که در وهله اول استفاده از اساتید واجد شرایط در سطح شهرستان است و اگر نیروی ارزشی در نایین نباشند با مشارکت اولیا در زمان‌های فوق برنامه مدارس کلاس‌های کنکور خواهیم داشت و بنابراین باید از ظرفیت‌های بومی شهرستان نایین که در خارج از شهر حضور دارند استفاده کنیم.

حدود ۳۰ درصد معلمین از نیرو‌های بازنشسته هستند

رضایی گفت: حدود ۳۰ درصد معلمین از نیرو‌های بازنشسته هستند که از وجود آن‌ها استفاده می‌شود و اگر نیرو‌های فرهنگی بازنشسته در سطح شهرستان نایین وجود نداشتند می‌بایست از طرح هایی، چون خرید خدمات آموزشی و برون سپاری استفاده می‌نمودیم.

او در پایان گفت: در زمینه دانش آموزان بی بضاعت تلاش‌های خوبی جهت شناسایی آن‌ها صورت گرفته که از بسته‌های ویژه که در نظر داریم در جهت رفع مشکلات هم از نظر لوازم التحریر و آموزشی استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار