بیشتر بخوانید: برخورد قاطعانه وزارت صمت با عوامل زمینه ساز فساد در این وزارتخانه
رحمانی با اشاره اینکه اغلب اکتشافات کشورمان به بررسیهای سطحی مربوط میشود، تاکید کرد: مهمترین دغدغه ما در اکتشافات بود و خوشبختانه امروز شاهد اکتشاف در مناطق مختلف بودیم که مجموع این اکتشافات برابرمیزان سالهای اخیر برآورد شده است؛ اکنون زمینه برای ورود شرکتهای دانشبنیان و دانشهای جدید بیش از گذشته در زمینه معدن فراهم شده است.
وزیر صمت تصریح کرد: توان دولتی و سازمانی ما بیش از عملکرد امروز است؛ باید اطلاعات به دست آمده بین بخشهای مربوط به صنعت معدن و شرکتهای فعال در این زمینه مبادله شود، همچنین دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان میتوانند همراه معدن باشد.
او با اشاره به نقش قابل توجه معادن و سرمایههای نفتی در تامین ارز مورد نیاز کشور بیان کرد: به دنبال آن هستیم که معادن به یکی از پایههای اقتصادی استانها تبدیل شود و حدالامکان اختیارات را برای استانها تفویض کنیم. باید تعریف معدن در ذهن مردم به عاملی برای رفع فقر و محرومیت زدایی تبدیل شود.
رحمانی تاکید کرد: برنامه جامعی مد نظر داریم تا به انقلاب معدنی دست پیدا کنیم؛ بسیاری از کشورها علی رغم وجود فصای سبز اقدام به انجام فعالیتهای معدنی میکنند اما باید برای تمام اقدامات برنامه از پیش تعیین شده داشته باشیم.
همچنین وزیر صمت در جمع خبرنگاران با تاکیدبر اهمیت همراهی دستگاههای مختلف برای گسترش بازده صنعت معدن در کشور، اظهار کرد: حفظ فضای سبز و منابع طبیعی یکی از دغدغههای امروز ما است و معادن مکلف به توجه به این هستند.
او ادامه داد: ارتباط مناسبی بین وزارت صمت و سازمانهای مرتبط مثل سازمان محیط زیست و منابع طبیعی، جهاد و غیره به وجود امده است و برنامههای مشترکی برای حفظ محیط زیست خواهیم داشت.
رحمانی گفت: اکتشاف دروازه ورود به فعالیت در حوزه معدن است؛ بدون به این حوزه توجه به این موضوع مابقی فعالیتها صرفا شعار است پس باید با توجه به منابع غنی معدنی کشورمان به حوزه اکتشاف توجه ویژهای داشته باشیم.
انتهای پیام/