به گزارش خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، آیا شده فکر کنید چرا اغلب آدمها خاطره مشترکی از بدترین غذاهای خود در دوران سربازی و دانشگاهها دارند؟. غذایی با کیفیت پایین و ارزش غذایی زیر خط فقر که از نسلی به نسل بعد انتقال مییابد.
کمتر دانشجویی را دیده اید که از دستپخت سرآشپز دانشگاه تعریف کند؛ در حالی که انتخاب غذا یکی از حقوق طبیعی دانشجویان در
محیط دانشگاهی است که متناسب با سلیقه و ذائقه خود، غذای مورد نظر را انتخاب میکند. متاسفانه کیفیت نامناسب غذا، عدم رعایت استانداردهای غذایی لازم و عدم تنوع غذایی در خیلی از دانشگاهها، این حق انتخاب را از دانشجویان گرفته است و این مسئله سبب نارضایتی عمومی در
بخش تغذیهای دانشگاهها شده است.
افرادی که دوران دانشجویی را سپری میکنند، خاطرات تلخ و شیرین زیادی از این ایام دارند، اما غذاهای دانشجویی و سلف دانشگاه دربردارنده حکایت متفاوتی است. خیلیها که به غذاهای خانگی و دستپخت مادرشان عادت کرده اند با دنیایی متفاوت در دانشگاه روبهرو میشوند.
زنجیره غذایی دانشجویان دانشگاههای مختلف در سراسر جهان تفاوتهای بارزی با یکدیگر داشته و ارزشهای غذایی آنها متفاوت است. این در حالی است که معمولا کیفیت غذای سلفهای دانشجویی با قیمت غذا همخوانی ندارد و به همین خاطر افزایش کیفیت غذاها یکی از مهمترین مطالبات دانشجویان است. کیفیت آنقدر مسئله دار است که دانشجویان در دانشگاههای مختلف دست به اعتراض میزنند و گاه و بیگاه عکس غذاهایشان روی زمین سلف دانشگاه گواه همین امراست.
سالهاست که در فضای دانشگاهی درباره سلف غذای دانشجویی حرف میزنند و به تازگی موضوع تاریخ گذشته بودن غذاها و مواد اولیه سلف دانشگاهها به چشم میخورد. جدیدترین اعتراض دانشجویی به وضعیت غذا ومواد اولیه مربوط به دانشجویان
دانشگاه تربیت مدرس است که به تازگی رخ داد. این دانشجویان با انتشار عکسی از تخم مرغ شکسته در شبکههای مجازی مدعی فاسد و تاریخ گذشته بودن صحبانه دانشگاه بودند.
در همین خصوص با مسعود رضایی، معاون دانشجویی تربیت مدرس گفت وگویی داشتیم.
او در رابطه با تغذیه دانشجویان خوابگاهی اظهار کرد: صبح امروز نامهای در همین رابطه به دستم رسید و در حال پیگیری موضوع هستم؛ این در حالی است که نمیتوان به واقعیت تمام گفت تغذیه دانشجویان از کیفیت لازم برخوردار است.
معاون دانشجویی تربیت مدرس با اشاره به تاریخ گذشته بودن تخم مرغهای صبحانه دانشجویان خوابگاهی افزود: نامهای جهت پیگیری موضوع به پیمانکار و مدیر دانشجویی دانشگاه ابلاغ شده است تا تخم مرغهای فاسد سریع جمعآوری و به انبار عودت داده شود.
رضایی گفت: دستور داده شده تا کارشناسان تغذیه در حین توزیع تخم مرغ و ... به آشپزخانه نظارت کافی را داشته باشند.
او با اشاره به بررسی چند نمونه از تخم مرغها تصریح کرد: تاریخ انقضای تخم مرغهای توزیع شده بین دانشجویان برای مصرف همچنان مجاز است، اما با این حال به این نمونهها و توضیحات اکتفا نکرده و دستور عودت تخم مرغها را داده ایم.
معاون دانشجویی تربیت مدرس اظهار کرد: اقدامات لازم جهت بررسی این موضوع به پیمانکار و مدیر دانشجویی داده شده است و در صورت ادامه دار شدن این مسئله، پیگرد قانونی مطابق با قوانین دانشگاهی برای آنها اعمال میشود.
او در پایان افزود: این وظیفه ما است که پیگیری لازم را اجرا کنیم و در برابر این مسائل کوتاه نخواهیم آمد.
بدون شک فعالیت مناسب، نشاط در زندگی و سلامت جسمی با غذای مناسب مهیا میشود. به خصوص برای طیف دانشجو که آیندهسازان این جامعه به شمار میروند. بنابراین باید با ارائه یک الگوی تغذیهای سالم و استاندارد و نظارت بر تاریخ آن بتوان به این اهداف دست یافت.
انتهای پیام/