استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه ارکان حکومت در استان تا پایان اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی همدلی خود را حفظ کنند، افزود: باید در اجرای این مدل مشارکت‌های واقعی مردم اتفاق بیفتد.

مشارکت واقعی مردم باید در مثلث اقتصادی فرهنگی اتفاق بیفتدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا رزم حسینی در یکصد و چهل و پنجمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی که با موضوع بررسی آخرین وضعیت اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی شهرستان بینالود، گفت: مسیر کار ما در حوزه اقتصادی کشور مسیر جدیدی است و نباید انتظار داشت کاری که مبتنی بر اعتماد عمومی مردم جلو می‌رود به این راحتی صورت بگیرد، چون اعتماد مردم را در حوزه اقتصادی از دست داده ایم.

او افزود: ما باید به سمتی برویم که مشارکت‌های واقعی مردم در مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی اتفاق بیفتد و در همین راستا معین‌های اقتصاد مقاومتی باید بر اساس یک سیاست واحد عمل کنند.



حاشیه‌ها مانع هدف مثلث توسعه اقتصادی نشود



رزم حسینی ناامیدی را مانند سمی در راه اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی برشمرد و گفت: مدل ما مدل توانمند سازی مردم از محل دانایی است و در همین رابطه با سختی‌های زیادی ممکن است روبرو باشیم لذا حاشیه‌ها نباید ما را از هدف طرح باز دارد.

در این جلسه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه مصوبات ستاد تسهیل لازم الاجرا است، بیان کرد: تمام دستگاه‌ها موظف به اجرای این مصوبات هستند و اگر مورد نقضی وجود دارد باید به صورت مصداقی در جلسات بعدی ستاد تسهیل استان به آن پرداخته شود.
 


پرداخت ۴۳۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی روستایی


علی رسولیان گفت: در سطح استان از محل اعتبارات روستایی تاکنون ۴۳۰ میلیارد تومان فقط تسهیلات اشتغال زایی در بخش روستایی پرداخت شده و حدود ۵۶۵ میلیارد تومان اعتبار وجود دارد که تلاش می‌کنیم همه آن را جذب کنیم.

او افزود: امسال از محل تبصره ۱۶، برای کمیته امداد و سازمان بهزیستی مجموعا ۳۸۰ میلیارد تومان تخصیص اعتبار داریم که این دو ارگان باید طرح‌های خوب روستایی را در قالب معین‌ها شناسایی کنند تا از این محل تامین اعتبار شود.



تشکیل ۲۸ صندوق روستایی شهرستان بینالود



در ادامه این جلسه نماینده سازمان همیاری‌های شهرداری مشهد به عنوان معین شهرستان بینالود ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این شهرستان، بیان کرد: تا ابتدای سال ۹۸، تعداد ۱۶ صندوق روستایی در شهرستان شکل گرفته بود، اما از ابتدای سال ۹۸ که ما تحت عنوان معین اقتصاد مقاومتی در قالب مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به شهرستان بینالود ورود کردیم امروز تعداد آن‌ها به ۲۸ صندوق فعال رسیده است.

شفائی افزود: بر اساس ایده‌هایی که به ما منتقل شد هشت صندوق را پالایش مستقیم کردیم و از این هشت صندوق ۱۲۸ شغل مستقیم ایجاد شده است.

این نماینده معین اقتصاد مقاومتی شهرستان بینالود با بیان اینکه ظرفیت‌های بالقوه زیادی در روستا‌های شهرستان بینالود وجود دارد که بالفعل در نیامده است، افزود: عمده این روستا‌ها تحت تاثیر فضای گردشگری هستند و مردم با صنایع روستایی عجین بوده و درآمد مناسبی دارند.
 
انتهای پیام//ف.ح
 
 


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.