به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، مصطفی پناهنده، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان در نشست هماهنگی و نحوه خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی و در جمع مجتمع داران و مدیران و کارشناسان مرتبط استان به فعالیت ۳۰ مجتمع خدماتی رفاهی در استان اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به نزدیکی به ایام اربعین حسینی، نظارت بر اماکن خدماتی و مجتمعهای خدمات رفاهی در استان در قالب طرح ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی تشدید میشود.
او با اشاره به همکاری دستگاههای متولی در اجرای این طرح، افزود: به منظور جلب همکاری و مشارکت دستگاههای اجرایی در اجرای هرچه مطلوب این طرح و ارائه خدمات بهتر به زائران اربعین حسینی، کمیته ویژه نظارت تشکیل شده است و این کمیته به شکل دورهای، سرزده و مستمر از مجتمعهای خدمات رفاهی بازدید میکنند.
پناهنده بر ارائه خدماتی در حد حرمت زائران به ویژه افزایش فضای نمازخانه، سرویس بهداشتی و همچنین سایر امکانات رفاهی برای زائران تأکید کرد و گفت: حضور مدیران مجتمعهای خدماتی رفاهی در ایام اربعین امری ضروری است که باید نسبت به این مهم توجه ویژه داشته باشند.
او با اشاره به رعایت اولویتهای اساسی در مجتمعهای خدمات رفاهی بینراهی استان همدان یادآور شد: مجتمعهای خدمات رفاهی بینراهی در استان باید نسبت به رعایت موارد بهداشتی، نظافت نمازخانهها و سرویس بهداشتیها در ایام اربعین اهتمام ویژهای داشته باشند.
مدیرکل راهداری استان همدان همچنین با اشاره به فعالیت ۸ هزار دستگاه ناوگان اتوبوسی فعال کشور در این ایام از هم استانیها خواست به دلیل اختصاص ناوگان اتوبوسی به امر بازگشت زائران به مقاصد از سفرهای غیرضروری خود بپرهیزند و در ایام ۲۴ مهر تا ۳ آبان برنامه سفر با ناوگان عمومی نداشته باشند.
در ادامه این نشست سایر مسئولان اجرایی، نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند و در ادامه نیز مدیران مجتمعهای خدماتی رفاهی استان نیز به بیان دغدغهها و همچنین نیازهای مجتمعهای خود پرداختند و ضمن اعلام آمادگی برای پذیرایی از زائران حسینی، از مردم خواستند نظافت و بهداشت جادهها و همچنین مجتمعهای خدماتی رفاهی را رعایت کنند.
استان همدان به دلیل نزدیکی به مرز، به عنوان استان معین برای بازگشت زائران اربعین حسینی پنج استان قم، گلستان، مازندران، خراسان رضوی و خراسان شمالی انتخاب شده است.
انتهای پیام/ د