به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،مهدی امیدی رییس دانشکده مهندسی مواد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد گفت: هدف از راه اندازی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در مقطع کارشناسی پیوسته، تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در زمینههایی همچون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینهسازی خطوط تولید در کارخانجات صنایع غذایی، وظیفه هدایت، نظارت و مسئولیت فنی را برعهده گیرند.
مهدی امیدی افزود: فعالیتهای صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام تا مواد خامی که به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل میشود، شامل روشهای نگهداری، فرآوری، بستهبندی زیرمجموعههای این رشته دانشگاهی هستند.
او گفت: داوطلبان علاقهمند و مجاز به انتخاب رشته آزمون سراسری میتوانند در مرحله تکمیل ظرفیت با مراجعه به سایت azmoon.iau.ac.ir رشته جدید علوم و مهندسی صنایع غذایی دارای کد ۵۰۴۲۲ با کد محل دانشگاهی ۱۵۰ (دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد) را انتخاب کنند.
انتهای پیام/م