جواد مولایی عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به انتقال دانشجویان پزشکی به داخل کشور، اظهار کرد: انتقال دانشجویان پزشکی شاغل در خارج از کشور به ایران بر اساس قانون و دستورالعملهای خاص وزارت بهداشت باید انجام گیرد که برای انتقال دانشجویان علوم پزشکی صلاحیت دانشگاه مبدأ را از طریق سفارتخانه بررسی و سپس مجوز انتقال دانشجویان خارج از کشور به دانشگاه مبدأ صادر میشود.
او ادامه داد: انتقال دانشجویان علوم پزشکی در کمیسیون تخصصی وزارت بهداشت بررسی میشود و پس از اخذ شرایط لازم، گذراندن دورههای تکمیلی و قبولی در امتحانات مربوطه سازمان نظام پزشکی جهت طبابت به این دانشجویان شماره نظام پزشکی میدهند.
عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی تأکید کرد: خروج دانشجویان علوم پزشکی جهت تحصیل در کشورها باعث تحمیل هزینههای زیادی میشود و ارز قابل توجهی جهت ادامه تحصیل آنها به خارج از ایران منتقل میشود.
مولایی گفت: انتقال دانشجویان علوم پزشکی از سال ۲۰۱۹ بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت به یکی از دانشگاههای علوم پزشکی ممنوع است و افراد باید تا پایان دوره مدنظر تحصیلات خود را به پایان برسانند.
بیشتر بخوانید: جزئیات ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشکی + جدول زمانبندی
خروج پزشک و دانشجویان علوم پزشکی باعث ضرر زیادی به کشور میشود، زیرا در حدود ۶۰۰ میلیون تومان هزینه صرف آموزش دانشجویان گروه علوم پزشکی و تربیت نیرو میشود.
انتهای پیام/