به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سرهنگ کاووس محمدی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی فارس اظهار کرد: طی ۶ ماه اول امسال از مجموع پروندههایی که در واحدهای مشاوره و مددکاری کلانتریهای استان مورد بررسی قرار گرفته، ۷۷ درصد به مصالحه و سازش منجر شده است.
او افزود: کارشناسان مشاوره و مددکاری پلیس فارس علاوه بر ارائه خدمات مشاورهای به مردم، در جهت افزایش آگاهیهای عمومی به دانش آموزان و خانوادهها با حضور در سطح جامعه نسبت به برگزاری جلسات آموزشی پیرامون موضوعات بهداشت روان و آسیبهای اجتماعی اقدام میکنند که که در ۶ ماهه اول امسال ۳۵۰ طرح مشاوره فعال و مشاوره گروهی توسط این کارشناسان در جوامع هدف برگزار شده و در مجموع بیش از ۳۰ هزار نفر تحت آموزش قرار گرفته اند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس گفت: تخصص و توانمندی مشاوران و مددکاران پلیس استان باعث درصد بالای مصالحه پروندههای قضایی شده است و آنان به خوبی توانسته اند با نگاهی درمانگرا به آسیبها و مشکلات خانوادگی، اجتماعی و روانی، نقش مهمی در تحقق احساس امنیت در جامعه داشته باشند.
سرهنگ محمدی تصریح کرد: از آنجایی که تأمین بهداشت روانی افراد خانواده سهم به سزایی در تأمین و حفظ بهداشت روان جامعه دارد و عدم تأمین بهداشت روان خانواده آسیبهای شدیدی بر پیکره جامعه وارد میکند، برای ایجاد و حفظ سلامت روان در خانواده لازم است تک تک اعضای آن با مهارتهای لازم برای زندگی آشنا شوند.
او افزود: بهداشت روان خانواده به همه افراد کمک میکند تا در جهت رشد و تکامل و بهره گیری از استعدادهای خود گام بردارند، به همین منظور برای رسیدن به یک جامعه سالم ابتدا باید خانواده سالم داشته باشیم.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی فارس گفت: مرکز مشاوره پلیس فارس به ویژه در سالهای اخیر رشد و توسعه قابل توجهی در ابعاد گوناگون داشته و همواره با تعامل بسیار قوی با سایر نهادها در رشد و گسترش حوزه روان شناسی و مشاوره تأثیر بسزایی داشته است به گونهای که امروزه این مرکز نزد جامعه علمی، دانشگاهها و مراکز آموزشی مرتبط شناخته شده و صاحب نظر است.
انتهای پیام/چ