به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حمید ورناصری مدیر عامل پشتیبانی امور دام کشور در مراسم تخلیه نهادههای دامی در بندر چابهار با اشاره به اینکه یکی از وظایف اصلی شرکت پشتیبانی امور دام تامین ذخایر استراتژیک است اظهار کرد: مجموعه وزارت جهاد کشاورزی اقدامات بزرگی را در این زمینه انجام داده است.
وی افزود: در شرایط تحریم، که برخی کشورها سعی میکنند شرایط سختی را برای کشور ما تحمیل کنند هنر دولت و مجموعه بخش خصوصی این است که ابزار تاب آوری خود را در برابر این اقدامات بکار بگیرد و اثرات تحریم را به حداقل برساند.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام اضافه کرد: نهادههای دامی یک از تاثیرگذارترین موضوعات در کشور است چرا که این نهادهها منجر به تولید حدود ۲.۲ میلیون تن گوشت مرغ، ۸۵۰ هزار تن گوشت قرمز، ۹ میلیون تن شیر و ۹۰۰ هزار تن تخم مرغ میشود که تمامی این اقلام جزو اقلام اساسی کشور است؛ بنابراین تامین نهادههای دامی اهمیت فوق العادهای برای کشور دارد.
ورناصری با اشاره به اینکه حجم سنگین واردات توسط شرکت پشتیبانی امور دام طی این مدت انجام شده و نتیجه آن دربازار قابل مشاهده است، گفت: در حال حاضر آرامش و ثبات را در بازار نهادههای دامی از جمله کنجاله، ذرت و جو مشاهده میکنیم. همچنین در بحث تولیدات دامی که وابسته به نهادهها هستند شاهد فراوانی تولید هستیم.
بیشتر بخوانید: کمبودی در نهاده دامی نداریم/پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن گوشت مرغ
به گفته وی، هم اکنون در بحث مرغ و تخم مرغ به دلیل فراوانی تولید و بالا بودن قیمت تمام شده تولید نسبت به قیمت عرضه، مجبور به دخالت در بازار و جمع آوری محصول مازاد شده ایم.
ورناصری تاکید کرد: شرایط تولید در کشور هم اکنون بسیار مطلوب است و شرکت پشتیبانی امور دام در حال حاضر مرغ تولیدی درجه یک و ۲ را به صورت منجمد به ترتیب کیلویی ۱۲.۷۰۰ تومان و ۱۳ هزار تومان خریداری میکند.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام با اشاره به اینکه نهادههای دامی در گذشته عمدتا وارد بندر امام میشد، گفت: تغییراتی را ایجاد کرده ایم که در این زمینه از تمام بنادر اصلی کشور استفاده کنیم. در حال حاضر بخشی از نهادهها وارد بندر امام، بخشی وارد بندر عباس و بخشی وارد چابهار شده که این محمولهها یا تخلیه شده اند یا در حال تخلیه هستند.
وی تصریح کرد: این امکان را فراهم کردیم که از ظرفیت تمام بنادر کشور در این زمینه استفاده شود.
ورناصری با بیان اینکه واردات نهادههای دامی در شش ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰ درصد افزایش یافته است، گفت: بخش خصوصی و دولتی در این زمینه فعال هستند و برای اینکه امکانات لازم برای تولید کنندگان فراهم باشد و بتوانند به راحتی تولید خود را ادامه بدهند واردات به اندازه نیاز انجام میشود.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام ضمن تکذیب افزایش قیمت برخی نهادهها از جمله ذرت در کشور گفت: قیمت متوسط ذرت بین ۱۷۰۰ تا ۱۷۵۰ تومان است.
وی در پایان تصریح کرد: واردات نهادههای دامی در کشور توسط بخش خصوصی و دولتی باتوجه به شرایط تولید باید ادامه دار باشد و این روند تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/