به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،رضا شهسواری رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان آموزش و پرورش قم با اشاره به اهمیت رسیدگی و بررسی دقیق عملکرد سرویس مدارس گفت: در کارگروه ماده ۱۸ در شهرداری، شورای شهر و مجموعه آموزش و پرورش آییننامه نرخ کرایه و هزینههای ایاب و ذهاب دانش آموزان به مدارس تعیینشده که بر اساس نوع خودرو تعداد سرنشین، ایام دایر و تعطیل مشخصشده است.
شهسواری با بیان شرایط قرارداد مدارس با رانندگان حقیقی و حقوقی یادآور شد: تمامی مدارس موظف به قرارداد با شرکتها و رانندگانی هستند که با معرفی و اعلام آموزش و پرورش به سامانه سپند مراجعه کرده و با پذیرش تمامی موارد و شرایط مورد تأیید مشخصاتشان در سامانه به ثبت رسیده باشد.
رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان آموزش و پرورش استان قم تصریح کرد: با توجه به افزایش تقاضای مدارس نسبت به سال گذشته در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ تعداد ۱۵ شرکت حملونقل برای سرویس مدارس معرفی میشوند که این تعداد در سال گذشته تنها با فعالیت ۱۰ شرکت ساماندهی شده بود.
شهسواری تعداد مدارس متقاضی سرویس را در حال حاضر ۲۱۰ مدرسه معرفی کرد و بابیان توصیههایی افزود: والدین محترم در انتخاب خودروی مناسب و ایمنی که دارای برچسب و نشان مجوز سرویسهای حملونقل دانشآموزی هستند دقت لازم را داشته باشند.
رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان آموزش و پرورش قم در ادامه نظارت بر عملکرد رانندهها و شرکتهای تحت قرارداد را ضروری دانست و یادآورشد: کلیه اقدامات برای ارائه هرچه مطلوبتر خدمات توسط سرویسهای مدارس انجامشده و با تکیهبر تجربیات گذشته تمهیدات لازم در این زمینه را نیز در نظرخواهیم گرفت.
انتهای پیام/ح