به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، بررسیها نشان داده است تعدادی از بدافزارهای موجود در اینترنت با به کارگیری ابزارهای وب که برای استفاده کاربران طراحی و تولید شدهاند به سیستمهای رایانهای شخصی حمله میکند و پس از نفوذ به حریم خصوص کاربران آنها را مورد حمله قرار میدهند.
بیشتر بخوانید: هشدار کافه بازار به کاربران نرمافزار CamScanner
امروزه کاربران زیادی در سراسر جهان در معرض خطر حملههای سایبری و نفوذ کاربران غیرمجاز به سیستمهای خود قرار دارند و از همین رو تلاش سازمانها و نهادهای امنیت شبکه برای حفظ ایمنی کاربران افزایش یافته است. با این وجود هکرها و کاربران غیرمجاز همواره در تلاش هستند تا با ایجاد بدافزارهای خطرناک و آسیبزا و شناسایی روشهای نقاط آسیبپذیر سیستمهای شخصی، امنیت کاربران را به مخاطره کشیده و آنها را به دردسر میاندازند.
یکی از ابزارهایی که هکرها علاقه خاصی به آن دارند و از آن برای نفوذ به سیستمهای رایانهای کاربران استفاده میکنند، پروکسی است. پروکسیها در واقع ابزارهایی برای ایجاد هویت جدید و ورود با آیپی متفاوت از آیپی کاربر به اینترنت است. کاربران اغلب برای عبور از سد فیلترینگ در سایتها و نرمافزارهای مختلف از پروکسیها استفاده میکنند.
با وجود کارایی پروکسیها ولی این ابزار رایانهای بدون داشتن سیستم رمزگذاری از آسیبپذیری قابل توجهی برخوردار هستند و در شرایط گوناگون کاربران را در خطر قرار میدهند. اگرچه قابلیتهای دفاعی سیستمعاملهای مختلف تا حد بسیار زیادی از خطرات پروکسیها جلوگیری میکنند ولی در مواردی اقدامات هکرها به برای نفوذ به رایانه کاربران نتیجه میدهد. این کاربران غیرمجاز اطلاعات شخصی کاربران دیگر را کپی و در محل مورد نظر خود ذخیره میکنند.
شرکت سیسکو و مایکروسافت به عنوان دو عدد از بزرگترین و مطرحترین شرکتهای فناوری و امنیت شبکه در جهان بخش زیادی از تلاشهای خود را به پیگیری ایمنی کاربران در اینترنت و برخورد با هکرها اختصاص دادهاند.
انتهای پیام/